nieuws

Nieuws

Nieuwe datum: Voorlichting cursus teamleider en bedrijfsleider tuinbouw

nieuwe-datum-voorlichting-cursus-teamleider-en-bedrijfsleider-tuinbouw
18 januari 2018

De voorlichting voor de nieuwe cursus teamleider en bedrijfsleider is verplaatst naar donderdag 8 februari van 16:00 naar 17:00 uur. Lentiz en HAS Hogeschool starten in maart 2018 met een nieuwe cursus gericht op de teamleider en bedrijfsleider (glas)tuinbouw. Door de groei van de bedrijven, het steeds meer marktgericht produceren en steeds grotere uitdagingen op het gebied van de interne processen is er een grote behoefte in de tuinbouw aan goed opgeleide teamleiders en bedrijfsleiders.

 

Het traject bestaat uit 2 cursussen. Lentiz organiseert de cursus “Teamleider (glas)tuinbouw” en de HAS organiseert de cursus “Bedrijfsleider (glas)tuinbouw”. Afhankelijk van je vooropleiding en/of ervaring start je met één van de cursussen. De inhoud van de cursus richt zich op leidinggeven, financieel management, logistiek, verandermanagement, HRM ect. De inhoud van de modules is door de partijen op elkaar afgestemd zodat er een doorlopende leerlijn ontstaat. Tijdens de bijeenkomsten wordt de theorie continu gekoppeld aan de praktijk zodat je gelijk de kennis kan toepassen op je eigen werkplek.

 

Beide cursussen starten in maart 2018 in het Westland. Wil je meer weten over de inhoud kijk dan op de website van Kas groeit of geef je op voor de voorlichting donderdag 8 februari van 16:00 tot 17:00 in het Westland.