Nieuws

Hoe begeleid je een stagiair?

Hoe begeleid je een stagiair?
4 september 2021

Kom op dinsdag 7 september naar de online masterclass over het begeleiden van stagiairs! Wil jij de stage van een student tot een succes maken en zoveel mogelijk kennis meegeven voor de rest van zijn of haar carrière? Waarschijnlijk wel, maar hoe pak je dat aan?

Wij vertellen je graag hoe je stagiairs op de best mogelijke manier kunt begeleiden! Tijdens de masterclass gaan we in op het begeleidingsproces, het formuleren van de opdracht, de start, het inplannen van gesprekken en de manier van feedback geven. Hoe zorg je dat de stagiair van het begin tot het einde het beste uit zichzelf kan halen? Is dit iets wat jij nu of in de toekomst kunt gebruiken? Je kunt je nog aanmelden!!

MELD JE NU AAN!

Wist je dat ...

40% van de stagiairs uiteindelijk blijft werken bij zijn stagebedrijf? Investeren in goede begeleiding is dus goud waard. Stagiairs zijn de medewerkers van de toekomst!

Weet je nog ...

Herinner jij je je stage nog? En je stagebegeleider? Of was dat er eerder één om snel te vergeten? Heb je veel geleerd of was het zelfs het begin van jouw carrière? Wat zou je je stagebegeleider van toen nog willen meegeven? Wat ga jij ook zo doen of wat zou je anders aanpakken?