Nieuws

Handel Groeit krijg tijdelijke subsidie voor gratis modules

16 februari 2021

Handel Groeit heeft samen met opleiders Normec Foodcare en KIWA AQS een aanvraag gedaan in het kader van de 'Tijdelijke Subsidieregeling NL Leert Door'. Deze aanvraag is gehonoreerd. De regeling is bedoeld om bij- en omscholing te faciliteren voor werkenden en werkzoekenden om aantrekkelijk te blijven of te worden voor de arbeidsmarkt. Voor onze sector, de groothandel groenten en fruit, betekent dit bovendien een kans om potentiële medewerkers kennis te laten maken met onze sector en met het kwaliteitsvak.

Dit betekent concreet dat wij (Handel Groeit in samenwerking met de opleiders) gedurende de looptijd van deze regeling vanaf heden t/m 31 juli 2021 bepaalde modules uit onze brancheopleiding Medewerker Kwaliteitszorg en Keurmeester AGF gratis kunnen aanbieden. Zie in de tabel hieronder welke modules gratis beschikbaar zijn.

Dit aanbod geldt voor iedereen. Het maakt niet uit of je werkt met een vast of een flexcontract, zelfstandig onderneemt of tijdelijk niet werkt, aan de start staat van je carrière of al richting je pensioen gaat, ervaring hebt in onze sector of juist niet. Ook maakt het niet uit of de organisatie waar je eventueel werkt aangesloten is bij Handel Groeit.

Om een module te volgen, kunnen cursisten zich aanmelden bij één van de opleiders: Normec Foodcare of KIWA AQS. De opleider handelt de administratie af. Per module zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij.

De modules die gratis beschikbaar zijn:

  • P1 en P2: Glasgroenten
  • P9/P10/P11: Hard fruit
  • P14, P15, P16: Uitheems fruit, citrusfruit en exoten
  • Combinatie A1 en A4: Communicatie (wordt enkel aangeboden door KIWA AQS)

Om je in te schrijven voor deze opleidingen, dien je contact op te nemen met één van de opleiders.

Normec Foodcare: Peter van der Veeken, via info@normectraining.com.

KIWA AQS: Marcel van de Werken, via marcel.van.de.werken@kiwacmr.nl en 06-18478246.

Voor overige vragen kun je terecht bij Lobke van Oorschot-Coppens, Opleidingsmanager Handel Groeit, via l.vanoorschot@handelgroeit.nl en 06-15476600.

Bron: Handel Groeit