Nieuws

5 Redenen om via Kasgroeit te solliciteren

5 redenen om via Kasgroeit te solliciteren
5 mei 2022

Ben jij op zoek naar een leuke baan, met veel afwisseling en vind je een groene omgeving wel interessant? Lees hieronder de vijf redenen waarom je het beste kunt solliciteren via Kasgroeit:

#1 Alle vacatures in de glastuinbouw in 1 handig overzicht

Als je interesse hebt om te werken in de glastuinbouw is kasgroeit.nl the place to be! Op 1 plek hebben we zoveel mogelijk vacatures in de sector verzameld. Momenteel zijn dit meer dan 250 banen verdeeld over verschillende regio’s in Nederland. Daarbij kun je kiezen uit een brede variatie aan functies. Van logistiek tot verkoop en van marketing tot teeltspecialist. In 1 handig overzicht kun je snel kiezen uit verschillende functiegroepen die bij jou zouden kunnen passen.

Op de vacaturebank van Kasgroeit kan je uiteraard binnen je eigen postcodegebied naar vacatures zoeken. Voor veel kandidaten is dichtbij huis kunnen werken een belangrijke reden om te zoeken naar een nieuwe baan. Het is goed om te weten dat wij vooral gericht zijn op vaste banen. Bijna alle vacatures die op onze vacaturebank staan, zijn in principe allereerst voor een jaar.

#2 Persoonlijk advies

Elke werkdag staan onze adviseurs in de startblokken om nieuwe sollicitanten te bellen. Wij nemen telefonisch contact met je op wanneer het jou goed uitkomt. We nemen de sollicitatie of open inschrijving met je door en bespreken eventuele vragen en wensen.

Omdat we helemaal gericht zijn op deze ene sector hebben we de kennis in huis. Uiteraard van de glastuinbouw, maar ook van de individuele bedrijven en ondernemers zelf. Onze adviseurs kunnen met je meedenken. Ben je een zij-instromer en wil je ontdekken hoe de glastuinbouw in elkaar zit en of dit bij je past? Wij adviseren je. Of ben je juist een teeltspecialist en ben je na een aantal jaar toe aan een nieuwe uitdaging? Ook dan kunnen we je deskundig helpen en adviseren.

#3 Onafhankelijk

Onze dienstverlening wordt gefinancierd uit een gemeenschappelijk fonds. Alle bedrijven in de glastuinbouw dragen daaraan bij. Wij verdienen geen geld met een plaatsing en kunnen daardoor zowel richting de sollicitant als richting de bedrijven eerlijk adviseren. Als wij denken dat een baan of een type bedrijf echt niet bij je past zullen we dit gewoon tegen je zeggen en daarna verder met je meedenken.

#4 Transparant

Als je reageert op een functie, maak je daarmee automatisch een account aan op onze website. Ten alle tijden kun je inloggen om te zien op welke functies je hebt gesolliciteerd. Als je bent ingelogd zie je ook bij welke bedrijven je solliciteert of gesolliciteerd hebt. Altijd handig om daarmee zelf ook research te doen naar of het type bedrijf bij je past. Je solliciteert ten slotte direct bij een bedrijf.

#5 Meerdere manieren om je droombaan te vinden

Uiteraard kun je regelmatig nieuwe zelf naar vacatures zoeken op de vacaturebank van kasgroeit.nl. Daarnaast zullen onze adviseurs je een mailtje sturen als ze denken dat een baan mogelijk interessant voor je kan zijn. Wij hebben je wensen en eisen al met je besproken na je eerste sollicitatie of open inschrijving. Zelf heb je dan de keus of je wel of niet wilt reageren op deze functie. Ook heb je de mogelijkheid om opgenomen te worden in de cv database. De aangesloten tuinbouwbedrijven kunnen jouw cv opvragen en je rechtstreeks benaderen met een baan. Ook hier heb je zelf de keuze in. Als je dit niet wilt kun je dit uitzetten in je account.

Neem meteen een kijkje op onze vacaturebank of neem vrijblijvend contact met ons op!

Jos Klop, Adviseurs Arbeidsmarkt, Kasgroeit