Nieuws

Steeds meer leerlingen kiezen voor vmbo in het Groen 

19 februari 2024
Het aantal leerlingen dat kiest voor het vmbo in de richting van het Groen stijgt fors. In vergelijking met vorig jaar is het aantal leerlingen in het derde leerjaar met het groene profiel met 6,3% gestegen.   
Nieuwe website Kasgroeit

Nieuwe website Kasgroeit

13 februari 2024
We zijn achter de schermen druk bezig om een nieuwe website neer te zetten. Op de vernieuwde website vind je praktische tips en tools om je te helpen met je ontwikkeling en een verbeterd cursusaanbod. 
Colland Arbeidsmarkt onderzoek gaat van start

Colland Arbeidsmarkt onderzoek gaat van start

29 januari 2024
Deze week start het Colland Arbeidsmarktonderzoek 2024. Dit is een tweejaarlijks onderzoek wat zorgt voor een actueel beeld van de trends en ontwikkelingen ein de agrarische en groene sectoren op gebied van arbeidsmarkt. 
Terugblik workshop Groeigesprekken

Terugblik workshop Groeigesprekken

29 januari 2024
Afgelopen vrijdag was het zover. De workshop: groeigesprekken voeren met je werknemers. In Bergen op Zoom organiseerde wij samen met de Horti Academy deze workshop.  
Mara draagt haar stokje over aan Arna

Mara draagt het stokje over aan Arna

18 januari 2024
Kasgroeit nam helaas na twaalf jaar afscheid  van Mara Juckers. Zij heeft zich afgelopen jaren ingezet als adviseur opleiding en ontwikkeling bij bedrijven in onder andere de regio Bommelerwaard.
In 2021 een lerende organisatie worden?

In 2024 een lerende organisatie worden?

2 januari 2024
Allereerst een gelukkig nieuwjaar! Ga jij volop aan de slag met je goede voornemens? Goede voornemens worden eerder gerealiseerd als er een plan is. Wij helpen daar graag bij.
Nieuw landelijk HR-netwerk in de glastuinbouw

Nieuw landelijk HR-netwerk in de glastuinbouw

21 december 2023
Stichting Gezond Beleid Zuid-Holland,  Kasgroeit P&O Expertisegroepen en de uitwisselgroep Arbeid Bommelerwaard gaan per 1 januari 2024 samen verder in het HR Netwerk Glastuinbouw.
Leren? is daar geen app voor?

Leren? is daar geen app voor?

23 november 2023
Tegenwoordig kan je overal en op allerlei manieren kennis tot je nemen en informatie vinden: Via webinars, e-learnings, online events of apps kun je veel leren..maar hoe zorg je dat echt leert en kennis blijft hangen?

Groeien door verandering

21 november 2023
In tijden van verandering is investeren in de ontwikkeling van werknemers extra belangrijk. Hoe ga jij hier mee om? Hoe blik jij terug op de afgelopen jaren en waar kan je in de toekomst beter op inspelen? 
Ontwikkelen met groene persona's

Ontwikkelen met groene persona's

13 november 2023
Ontwikkelen in je werk. Dat moet je zelf doen. Maar wie wijst je de weg? Met de groene persona's ontdek jij hoe jij graag leert en ontwikkelt.