nieuws

Nieuws

Behoefte peilen: Training (leer)coaching voor niet leidinggevenden

Behoefte peilen: Training (leer)coaching voor niet leidinggevenden

22 oktober 2020
Ieder bedrijf wil nieuwe instroom zo goed mogelijk begeleiden waardoor er een nieuwe leerbehoefte ontstaat. Deskundige medewerkers in de kas begeleiden nieuwe medewerkers en coachen en studenten / scholieren bij hun opdrachten dit vraagt om bepaalde competenties zoals goed kunnen coachen.
Kasgroeit werft technisch talent voor de glastuinbouw sector

Kasgroeit werft technisch talent voor de glastuinbouw sector

22 oktober 2020
Na het eerste succes van ‘Sleutel aan je toekomst’ zijn 8 kandidaten met succes gestart als technisch medewerker in de glastuinbouw. Tijd om daar opvolging aan te geven! Kasgroeit is gestart met een nieuwe campagne om kandidaten te vinden die de overstap willen maken naar een technische functie in de glastuinbouw.

Gezocht: Future Leaders

22 oktober 2020
Volgend voorjaar (2021) start een gloednieuw ontwikkelprogramma: het HortiHeroes Future Leadership Programma. Een ontwikkelprogramma voor Young Potentials met maximaal 2 jaar werkervaring. Heb jij interesse, geef je dan op voor één van de info-sessies.
We zijn van start met de brancheopleiding

We zijn van start met de brancheopleiding

2 oktober 2020
Vandaag hebben 10 enthousiaste deelnemers van glastuinbouwbedrijven uit heel Nederland kennisgemaakt met elkaar en met het team van Inholland Academy en Kasgroeit tijdens de start van de Brancheopleiding Glastuinbouw.

Elke kapitein aan het juiste roer

2 oktober 2020
Bij Kiepflower staan sinds dit jaar vader en zoon aan het roer. Zij vertellen hoe ze samen met Mara Juckers van Kasgroeit, hebben gewerkt aan leiderschap op de werkvloer.

Blog: Betekenisvol werk

1 oktober 2020
Binnen ons werk staan we niet altijd stil bij de impact die we kunnen hebben op het leven van iemand. Deze kandidaat wist duidelijk wat hij wilde en maakte een carrièreswitch naar de techniek in de glastuinbouw.
Brancheopleiding Glastuinbouw definitief van start

Brancheopleiding Glastuinbouw definitief van start

1 oktober 2020
Op vrijdag 2 oktober 2020 start op initiatief van Kasgroeit in samenwerking met Inholland Academy de brancheopleiding Glastuinbouw. Een modulaire opleiding die speciaal is opgezet voor medewerkers die zich willen ontwikkelen naar een hoger niveau binnen het glastuinbouwbedrijf waar ze werken.

Blog: Het komt nu niet uit

22 september 2020
Het gevolg van dingen voor je uit schuiven is dat er daardoor niks verandert. Wat ons betreft niet handig als het gaat over het volgen van een opleiding: dat gaat over inzetbaar blijven en mee veranderen met de toekomst.

Stagiair in de spotlight!

10 september 2020
Vanuit Kasgroeit vinden wij het belangrijk om de inspirerende verhalen van stagiaires bij glastuinbouwbedrijven te vertellen. En dan niet alleen op Teelt-niveau maar ook op functies in de techniek, logistiek, HR of marketing.

Kiezen voor de onbekende weg

9 september 2020
Om je passie te volgen moet je soms uit je comfortzone stappen. Of je nu ‘spontaan’ 1650 kilometer gaat fietsen of de keuze maakt voor een carriereswitch richting de techniek in de glastuinbouw.

Archief