nieuws

Nieuws

Cursusaanbod voor de regio Noordoost Nederland

29 juli 2021
Speciaal voor bedrijven in de regio Friesland, Groningen, Overijssel, Noordoostpolder en Drenthe heeft Kasgroeit in samenwerking met het Zone.college in Zwolle en Agravisi een opleidingsaanbod samengesteld. Hierbij geven we een overzicht van de opleidingen voor het najaar van 2021.
SER – Eigen regie in de glastuinbouw

SER – Eigen regie in de glastuinbouw

27 juli 2021
Een innovatief bedrijf staat of valt met de innovatiekracht van zijn medewerkers. Voor een artikel over voorbeelden uit de mkb-praktijk, ging Kasgroeit collega Jolanda Rosloot in gesprek met de SER.

10 tips voor leren op de werkvloer!

15 juli 2021
Met een paar simpele tips die je makkelijk kunt toepassen in jouw dagelijkse praktijk, kun je Leren op de werkvloer stimuleren.

Blog: Sollicitant is koning

15 juli 2021
Al enige tijd is de strijd losgebarsten om de perfecte kandidaat. Hoe zorg je dat de gewenste kandidaat zich door jou voelt aangesproken?
Workshops Leren op de werkvloer

Workshop leren op de werkvloer

8 juli 2021
Wegens eerder succes organiseert Kasgroeit opnieuw de workshop Leren op de werkvloer voor leidinggevenden. Dit keer op 23 September in Tinte en 30 September in Beek en Donk. 

Je had er bij moeten zijn…

1 juli 2021
Op donderdag 10 juni was de eerste Kasgroeit Online Inspiratiedag met het thema ‘Groeien in je werk’. Bezoekers konden online deelnemen aan interessante workshops en kennismaken met opleiders.
Beleefplek voor groente- en sierteelt in Lingewaard

Beleefplek voor groente- en sierteelt

28 juni 2021
Je onderdompelen in de glastuinbouw. Dat is straks mogelijk in de gemeente Lingewaard bij Experience the Horticulture NEXTgarden. De plek waar je de groente- en sierteelt beleeft.

HeroFestival 8 juli

28 juni 2021
Op donderdag 8 juli 2021 vindt het jaarlijkse HeroFestival plaats, gericht op de innovatie in de food en flower industrie. Ben jij er (online) bij? 
Brancheopleiding in oktober weer van start!

Brancheopleiding oktober weer van start!

8 juni 2021
Op 29 oktober start alweer een nieuwe brancheopleiding glastuinbouw! Een persoonlijk ontwikkeltraject voor medewerkers uit de glastuinbouw die willen groeien op het gebied van teelt en leidinggeven. 

Je werk mee naar beneden

8 juni 2021
Neem jij je werk ook weleens mee naar beneden? Omdat je het niet mee naar huis kan nemen? Daar zit je al! Lees de blog van Martijn over zijn ervaringen met thuiswerken. 

Archief