nieuws

Nieuws

Als later eerder komt

15 april 2021
Wacht niet tot later! Dit was de kern van het verhaal in het webinar op 13 april, waar het ging over het vitaal en in beweging houden van medewerkers.

Flexibel leren? Ja!

8 april 2021
Steeds meer mensen die werken in de tuinbouw, jong en oud, willen hun opleiding combineren met een fulltime job. Maar wat kies je? KASmagazine zet de mogelijkheden op een rij!

5 Redenen om via Kasgroeit te solliciteren

6 april 2021
Wil jij aan de slag in de glastuinbouw? Lees de belangrijkste redenen waarom je juist moet solliciteren via Kasgroeit

Opleiden en binden van nieuwkomers is taak van middenkader in de kas

1 april 2021
Om het leren op de werkvloer te stimuleren biedt Kasgroeit samen met Sjoerd Nieboer van Beanstalk dit voorjaar de cursus ‘Coachen op de werkvloer’ aan.

Weetjes die werken

1 april 2021
Direct toepasbare tips hoe je sollicitanten zover krijgt om juist bij jou te solliciteren! Werkende weetjes, een rubriek van Kasgroeit met weetjes die werken.

Technisch talent gezocht

30 maart 2021
Ook in Noord Holland zijn we op zoek naar technische talenten die mee willen doen aan het project ‘Sleutel aan je toekomst in de kas’.

Kom in de Kas tijdelijk Kijk in de Kas

29 maart 2021
Om tijdens het eerste weekend van april zoveel mogelijk mensen mee te kunnen laten kijken in de kas, is Kom in de Kas dit jaar tijdelijk omgedoopt in Kijk in de Kas.   

Leren over Leren

29 maart 2021
Hoe zet je medewerkers aan tot leren? Waar begin je en hoe breng je het in de praktijk? Lees wat Jolanda hierover te zeggen heeft!
Inholland Academy biedt gratis scholing in glastuinbouw

Inholland Academy biedt gratis scholing in glastuinbouw

23 maart 2021
Dankzij subsidie vanuit het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid kunnen medewerkers en ondernemers in de glastuinbouw de opleidingen Teeltexpert en Verandermanagement in de (glas)tuinbouw gratis volgen.

Generatie Z op stage

23 maart 2021
Wat als je een stagiair wilt aannemen, maar de stagiair is van een heel andere generatie? Waar moet je op letten om deze jongeren aan je te binden?

Archief