Nieuws

Weetjes over leren

10 maart 2023
Je wilt wel ontwikkelen binnen je werk, maar schuift het toch steeds vooruit. Wij zetten wat feiten en weetjes op een rij die laten zien dat leren en ontwikkelen veel oplevert.  

Wist je dat...

2 maart 2023
Veel mensen willen wel leren, maar starten toch geen opleiding. Waarom is het belangrijk dat je hier toch meer tijd voor moet inbouwen?

Ontdek jouw Groene Liefde

2 maart 2023
Het grootste event van onze sector komt er weer aan! Wil jij met eigen ogen zien hoe een kas eruit ziet, wat er gebeurt en wat voor werk er in mogelijk is? Kom in de kas!
Ontwikkelen met groene persona's

Ontwikkelen met groene persona's

28 februari 2023
Ontwikkelen in je werk. Dat moet je zelf doen. Maar wie wijst je de weg? Met de groene persona's ontdek jij hoe jij graag leert en ontwikkelt.

Bijspijkeren op hoog niveau

16 februari 2023
Is het weer tijd jouw leidinggevende skills bij te spijkeren? Wij hebben een aantal mooie leerlijnen voor je op een rij gezet. 
Blog: Zonder vakmensen geen bloeiende toekomst 

Blog: Zonder vakmensen geen bloeiende toekomst 

9 februari 2023
Echte vakmensen zijn schaars en rijzen in populariteit en aanzien onder werkgevers. Hoe zorg je er voor dat we echte vakmensen ontwikkelen en niet verliezen? 
P&O Expertisegroepen

P&O expertisegroepen

8 februari 2023
Vanuit Kasgroeit organiseren we 4x per jaar P&O expertisegroepen. Op dinsdag 7 februari kwam de expertisegroep Noord-West bijeen. 

Hoe haal je meer uit ontwikkelgesprekken?

7 februari 2023
Haal meer uit je werknemers! Wij organiseren regelmatig workshops bij bedrijven en begeleiden bij het opstellen van Persoonlijke Ontwikkel Plannen (POP).
Ik heb geen tijd om mijn passie in de techniek op te pakken

Ik heb geen tijd om mijn passie in de techniek op te pakken

7 februari 2023
Je werkt al jaren voor dezelfde werkgever. Je hebt het naar je zin, maar toch kriebelt het: je passie ligt in de techniek en het liefst pak je dit verder op. Hoe?
Subsidie voor laaggeletterdheid

Subsidie voor laaggeletterdheid

13 januari 2023
Heb jij een werknemer die moeite heeft met lezen, schrijven en/of rekenen?

Archief