nieuws

Nieuws

Subsidie Nederlandse taalles

15 januari 2021
Er is weer subsidie beschikbaar vanuit de subsidieregeling Tel mee voor Taal. De doelgroep voor in de glastuinbouw is Arbeidsmigranten. De aanvraag voor deze subsidie moet uiterlijk 28 februari 2021 ingediend zijn. Op=op

Samen steeds beter

7 januari 2021
De titel van het nieuwe werkplan van Kasgroeit. We lichten alvast een tipje op van de sluier over onze plannen voor de komende drie jaar.

Alles weten over de brancheopleiding glastuinbouw

7 januari 2021
We vertellen je op 19 januari graag over de mogelijkheden van de brancheopleiding glastuinbouw tijdens een webinar, waarin je natuurlijk ook je vragen kunt stellen.

5 redenen om je vacature te plaatsen bij Kasgroeit

5 januari 2021
Ben jij op zoek naar nieuw talent op het gebied van teelt, bedrijfsvoering, logistiek, planning of sales? Wij geven je vijf redenen om je vacature bij Kasgroeit te plaatsen.

Hulp bij het maken van keuzes met ‘t loopbaantraject

5 januari 2021
Tijdens dit traject wordt duidelijk waar de medewerker goed in is en wat hij/zij leuk vindt en wilt voor de toekomst. Dit loopbaantraject is gratis voor medewerkers in de cao glastuinbouw.

Blog: Alles ging online

22 december 2020
Terugkijkend op 2020 was er één duidelijke rode draad bij Kasgroeit, alles ging online. De masterclasses, de brancheopleiding, afspraken met bedrijven, bijeenkomsten v/d P&O Expertisegroepen en ga zo maar door.

Wat was 2020 een bijzonder jaar!

17 december 2020
Net als zoveel glastuinbouwbedrijven zijn wij ook positief gebleven… Ondanks dat het ons niet makkelijk werd gemaakt zijn er toch hele mooie resultaten neergezet. Graag delen we een aantal van onze hoogtepunten van 2020 met je!

Kasgroeit en Stigas werken samen aan gezondheid, vitaliteit, ontwikkeling en motivatie

3 december 2020
Omdat de noodzaak onder invloed van de coronapandemie alleen maar groter wordt, presenteren Kasgroeit en Stigas hun gezamenlijke, vaak gesubsidieerde, dienstverlening aan de hand van de ‘Kas van werkvermogen’ nu overzichtelijk op hun websites.  

Onzekerheid over het verkrijgen van goed personeel is de enige zekerheid

26 november 2020
De vraag naar goed personeel is een lastige kwestie. Deze onzekerheid blijft en wordt eerder structureel. We hebben ermee te dealen. Maar gelukkig zijn er ook een aantal positieve ontwikkelingen.

Praktijkgericht leren met nieuwe brancheopleiding

19 november 2020
Op 12 november hield Vakblad Onder Glas een interview met een werkgever en werknemer die onlangs gestart is met de Brancheopleiding Glastuinbouw om te horen wat hun beweegredenen en verwachtingen zijn.

Archief