nieuws

Nieuws

Brancheopleiding in oktober weer van start!

Brancheopleiding oktober weer van start!

8 juni 2021
Op 29 oktober start alweer een nieuwe brancheopleiding glastuinbouw! Een persoonlijk ontwikkeltraject voor medewerkers uit de glastuinbouw die willen groeien op het gebied van teelt en leidinggeven. 

Je werk mee naar beneden

8 juni 2021
Neem jij je werk ook weleens mee naar beneden? Omdat je het niet mee naar huis kan nemen? Daar zit je al! Lees de blog van Martijn over zijn ervaringen met thuiswerken. 

Vissen naar technisch talent in andere vijver

8 juni 2021
Na twee succesvolle edities van het project 'Sleutel aan je Toekomst in de Kas' in Zuid-Holland gaat Kasgroeit zich nu richten op Noord-Holland. Lees het artikel in KASmagazine.

Subsidie beschikbaar 'Tel mee met Taal'

7 juni 2021
Van 1 juni t/m 30 juni 2021 kan er weer subsidie worden aangevraagd bij 'Tel mee met Taal'. Werkgevers kunnen dus nu weer subsidie aanvragen.
Kijk de masterclass over het vinden van stagiaires terug!

Kijk de masterclass over het vinden van stagiaires terug!

7 juni 2021
Op 1 juni 2021 om 11:00 uur gingen Anneke Postma en Martijn van Velzen van Kasgroeit in gesprek over het vinden van de juiste stagiair. De masterclass is nu terug te zien!
Tweede lichting technici in opleiding van start!

Tweede lichting technici in opleiding van start!

7 juni 2021
Afgelopen woensdag 2 juni is de eerste module basiscursus onderhoudsmonteur van Sleutel aan je toekomst in de kas van start gegaan met de tweede lichting zij-instromers. 

Blog: Een beetje dom!

1 juni 2021
Koningin Maxima zei het laatst weer tijdens een interview: “Hij was een beetje dom!” Iedereen maakt weleens verkeerde keuzes, maar evalueer je ze ook?
Telen in de toekomst

Telen in de toekomst

1 juni 2021
Hoe ziet de functie van teeltspecialist eruit in de toekomst? Wil je weten hoe je de efficiëntie van biologische gewasbescherming kunt vergroten? Of zet jij de volgende stap naar duurzaam telen?

Blog: Lukt het jou om anderen te beïnvloeden?

27 mei 2021
Je bent ergens mee bezig of in geïnteresseerd en ineens zie je het overal voorbij komen. Hoe werkt dit in je brein? Kun jij anderen beïnvloeden?
Haal meer talent uit werknemers

Haal meer talent uit werknemers

27 mei 2021
Weet welk talent je in huis hebt en hoe je dit naar boven haalt bij werknemers! Tijdens de online workshop op de inspiratiedag leer je hier meer over!

Archief