Nieuws

Blog: Blijf in gesprek met je werkgever

25 november 2022
De energiecrisis raakt werknemers in de glastuinbouwsector. Daarom is het belangrijk om het gesprek aan te gaan met je werkgever en te bespreken waar je mee zit. Hoe?

Samen met scholieren op pad

7 november 2022
Om scholieren te interesseren voor de glastuinbouw heb ik de afgelopen weken meegeholpen aan het organiseren van een scholierenmiddag in de regio Ens in de Noord-Oostpolder. 
Blog: Get ready to POP

Blog: Get ready to POP

3 november 2022
Voor je het weet voer je alweer eindejaar gesprekken. Zet jij ook in op ontwikkelgesprekken? Kasgroeit kan je helpen om met werknemers een Persoonlijk Ontwikkel Plan op te stellen.
Brancheopleiding Glastuinbouw

Brancheopleiding Glastuinbouw

2 november 2022
Er verandert veel in de glastuinbouw en ook nog eens in een snel tempo. Wil je die ontwikkelingen bijbenen als werknemer bij een glastuinbouwbedrijf, dan is het belangrijk om mee te groeien. Volg de Brancheopleiding Glastuinbouw!
Terugblik scholierendag in Ens

Terugblik scholierendag in Ens

24 oktober 2022
Afgelopen vrijdag op de scholierendag in Ens was weer te zien hoeveel interesse en enthousiasme er voor de glastuinbouw is. Ruim 30 leerlingen kregen informatie en rondleidingen in de kas. 
Hoe ga jij om met de energiecrisis?

Hoe ga jij om met de energiecrisis?

24 oktober 2022
In de glastuinbouw voelen we de energiecrisis. Dit doet veel met werkgever en werknemer. Het allerbelangrijkste in deze onzekere tijd is blijven communiceren met elkaar. Maar hoe doe je dit?

Sleutel aan je toekomst

17 oktober 2022
Investeer jij al in technisch personeel? Door de complexere techniek zijn steeds meer onderhoudsmonteurs nodig. Met het project 'Sleutel aan je toekomst in de kas' kunnen we jou helpen bij het vinden en ontwikkelen van technisch talent.

Werknemers opgelet

13 oktober 2022
Ben jij een werknemer in de sector en wil je weten waar we je allemaal in kunnen begeleiden? Wij hebben op een rijtje gezet wat we voor je kunnen betekenen. 

BBL: Werken en leren

11 oktober 2022
De BBL-opleiding Allround Teelt & Logistiek in het Westland is terug van weggeweest. De herstart kan wel eens hét antwoord zijn op de krappe arbeidsmarkt, volgens Nick Zonneveld. Waarom? 

Terugblik Workshops

3 oktober 2022
Op 22 en 29 september vonden er weer workshops 'Leren op de werkvloer' plaats in Luttelgeest en Bergen op Zoom. Collega's Martijn en Jos waren erbij aanwezig. Een korte terugblik!

Archief