Helpt je ontwikkelen

Vragen of onafhankelijk (gratis) opleidingsadvies nodig?

Wij zijn dagelijks bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur. Neem contact met ons op op de manier die voor jou het beste werkt.

Telefoon: 088 - 329 20 70
E-mail: [email protected]
WhatsApp: 06 11 77 10 21

Binden en boeienscan

Wat voor werkgever ben jij? Doe de Binden en Boeien scan!

Met de Binden & Boeienscan weet je binnen 10 minuten of jij je werknemers genoeg weet te binden en te boeien. Of je wordt gezien als aantrekkelijke werkgever en of je werknemers betrokken aan het werk zijn. Na het invullen ontvang je een rapportage per mail. Als je wilt kun je vrijblijvend verder praten over de uitkomsten met een van onze adviseurs. Zij kunnen ondersteunen bij verschillende HR-vraagstukken. 

Maar vul allereerst de scan in!

De Binden & Boeienscan

1/5.

Opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden

Ontwikkeling zorgt ervoor dat je effectiever werkt en beter presteert. Als je groei doormaakt, zullen veel positieve veranderingen het gevolg zijn. Ontwikkeling stimuleert innovatief gedrag op de werkvloer.

2/5.

Uitdagend werk

Uitdaging in het werk is ontzettend belangrijk. De match tussen het soort werk en de persoonlijkheid van de werknemer is daarin van grote invloed. Dit is per persoon dus erg verschillend.

3/5.

Sociale steun

Belangrijk bij samenwerken is dat iedereen hetzelfde doel nastreeft en handelt in het belang van het bedrijf. Samen continu verbeteren zorgt betrokken medewerkers, voor betere prestaties en voor meer plezier in het werk.

4/5.

Betrokkenheid (participatie) en autonomie

Een grotere autonomie bij medewerkers zorgt voor grotere betrokkenheid en een hogere productiviteit. Werk moet waardevol, relevant en nuttig zijn. Medewerkers moeten zien en begrijpen wat hun bijdrage is aan het succes van de organisatie.

5/5

Werkplezier

Vitaliteit staat voor energie. Medewerkers met voldoende energie en plezier in hun werk dragen bij aan een gezonde organisatie. Als werkgever kunt je hier een belangrijke rol in spelen.

Laat je gegevens achter en ontvang het rapport in je mail!

Liever persoonlijk contact om samen te kijken wat jij nodig hebt?

We denken graag met je mee. Kom gratis met ons in contact. Dan kijken we samen wat jij nodig hebt om je bedrijf en je werknemers te laten groeien.

Terug naar boven