Groeien in 2: Doelgericht leidinggeven

Deze training ‘Doelgericht leidinggeven’ is een vervolg op ‘Effectief communiceren’. De training is naast een verdieping in het groeien in leidinggeven en communiceren ook zeer praktijkgericht. De deelnemers leren om te gaan met alle facetten waarmee zij dagelijks op de werkvloer te maken hebben. Ze mogen de zaken die ze als lastig ervaren inbrengen. De nadruk ligt op de persoonlijke ontwikkeling van jou als leidinggevende.

Resultaat
Het volgen van de cursus ‘Doelgericht leidinggeven’ helpt je om jouw rol als leidinggevende verder vorm te geven. Daarnaast groei je in je rol, levert het je op de werkvloer tijdsbesparing op en daarmee een kostenbesparing voor het bedrijf. Goed leiderschap bevordert de werksfeer, levert minder stress en minder ziekteverzuim op.

Doelgroep
In jouw functie ben je verantwoordelijk voor een klein team medewerkers en/of je bent het aanspreekpunt voor klanten, leveranciers en partners (waarbij jij graag de lead wil pakken). Wie gingen jou voor? Afdelingshoofden, (assistent) bedrijfsleiders, teamleiders, werkvoorbereider, uitvoerders, voormannen. Ervaringen van anderen helpen bij het kiezen van de juiste cursus of opleiding. Nieuwsgierig? Lees ze hier

Aanpak
Om jou alle aandacht te geven, werken we in kleine groepen. De training is praktisch van opzet, zodat er voldoende afwisseling is tussen theorie en praktijk. Daarbij is er alle ruimte voor inbreng vanuit de groep om praktische voorbeelden te delen. Onze trainers zijn mensen uit de praktijk die jou graag de fijne kneepjes van het leidinggeven leren. Daarmee kun jij optimaal werken aan je persoonlijke ontwikkeling als leidinggevende.

Onderwerpen:

  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Situationeel leidinggeven
  • Sollicitatiegesprekken
  • Functioneringsgesprekken
  • Aanspreken van medewerkers
  • Zakelijke gespreksvoering
  • Slechtnieuws gesprekken
  • Verdieping beïnvloedingsmethoden

Goed om te weten: deze training is onderdeel van het ABC leertraject Groeien in effectief communiceren en leidinggeven, bestaande uit 3 opeenvolgende modules. Meer dan 50% van de deelnemers volgt hierna ook module 3 Groeien in: resultaatgericht managen’.

Contact

Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoon
Vraag / opmerking
Algemene voorwaarden
* Verplichte velden