Nieuws

Werken in de glastuinbouw? Kom naar Kom in de Kas

9 mei 2022

Werken in de glastuinbouw? Bezoek Kom in de Kas en maak kennis met onze sector 

Tijdens Kom in de Kas, op 11 en 12 juni 2022, kun je kennismaken met de glastuinbouwsector. Kom in de Kas is het grootste publieksevenement van de sector. Tijdens dit weekend kan iedereen in de kassen komen kijken en zien hoe techniek en innovatie de glastuinbouw groot maakt. In 12 regio’s verspreid over Nederland zetten kwekers de deuren open.  

Ben jij op zoek naar een leuke, uitdagende baan? Dan is dit dé kans om kennis te maken met deze mooie sector. Want tijdens Kom in de Kas is er ook aandacht voor opleidingen en werken in de glastuinbouwsector. Wij organiseren in verschillende regio’s werkpleinen. Ga met ons in gesprek over jouw ontwikkeling, vraag ons het hemd van het lijf over vakgerichte opleidingen en bekijk de openstaande vacatures bij bedrijven in de regio.  

Een mooie gelegenheid om te bekijken en ervaren of een baan in de glastuinbouwsector iets voor jou is. De werkpleinen zijn bij onderstaande regio’s te vinden:   

  • Aalsmeer  (alleen op 11 juni open)
  • Arnhem Nijmegen (alleen op 12 juni open) 
  • Emmen  
  • Koekoekspolder (IJsselmuiden) (alleen op 11 juni open)
  • Voorne Putten (alleen op 11 juni open)
  • Westland  
  • Bommelerwaard (alleen op 11 juni open)

 

Kom in de Kas programma  

Meer weten over Kom in de Kas, het programma en de deelnemende regio's? Houd het nieuws op de website van Kom in de Kas in de gaten.   

 

Succesverhalen

Denk jij nu: leuk die glastuinbouw, maar dat is niet voor mij weggelegd omdat je niet de juiste ervaring hebt? Of vind je het lastig om de overstap te maken naar een andere sector? Lees dan deze succesverhalen van Petra en José. Beide dames zijn de glastuinbouw ingestapt zonder ervaring en zitten nu helemaal op hun plek.