nieuws

Nieuws

Webinar over het vinden van goed personeel

webinar-over-het-vinden-van-goed-personeel
20 november 2018

Dinsdag 20 november om 14.00 vond de webinar van de werkgeverslijn over het vinden van personeel plaats, met als gastspreker onze Adviseur Arbeidsmarkt Marjolein van Dam. Heb jij moeite om vacatures in te vullen en de juiste mensen voor je bedrijf te vinden? Kijk deze webinar terug en ga aan de slag met de praktische tips voor een creatief wervingsproces!

Bij de Werkgeverslijn land- en tuinbouw worden steeds vaker signalen ontvangen over werkgevers die moeizaam aan goed personeel komen. Tijdens het webinar op 20 november legt gastspreker Marjolein van Dam van Kasgroeit uit hoe je als ondernemer creatief kunt zijn in het wervingsproces. Goed personeel is voor veel ondernemers de motor van het bedrijf. Maar waar vind je die? En hoe pak je de zoektocht aan als er een vacature is ontstaan? Hoe zorgt je ervoor dat de juiste kandidaat jouw bedrijf vindt? Marjolein zal in begrijpelijke taal vertellen hoe u HR-trends als employer branding en the candidate journey zelf kunt toepassen. 

Ben jij hier ook benieuwd naar? Bekijk de webinar terug

 

 

Een webinar is een online seminar waarin u een live presentatie in beeld en geluid kunt volgen. Via de chatfunctie kunt u vragen stellen, die zoveel mogelijk nog tijdens het webinar worden beantwoord.

Heb je nog nooit een webinar gevolgd? Bekijk hier een filmpje om een blik in de studio te werpen. Voor het volgen van een webinar is enkel een computer of laptop met internet en geluid nodig. Deelname aan de webinars is kosteloos voor werkgevers in de land- en tuinbouw. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Colland Arbeidsmarkt.

 

 

Spreekster op het Webinar: Marjolein van Dam, Adviseur Arbeidsmarkt Kasgroeit