nieuws

Nieuws

Webinar: de arbeidstijdenregeling cao Glastuinbouw

webinar-de-arbeidstijdenregeling-cao-glastuinbouw
2 november 2016

Er is inmiddels een nieuwe cao Glastuinbouw, met daarin grote veranderingen in de arbeidstijdenregeling. Zo kent de cao Glastuinbouw nu een jaarurenmodel wat u kunt gebruiken voor uw werknemers. Bij de Werkgeverslijn worden veel vragen gesteld over dit onderwerp. Daarom willen we u hier graag uitgebreid over informeren tijdens een webinar op dinsdag 22 november, om 15.00 uur. De webinar zal maximaal een uur duren.
De webinar zal gedeeltelijk een herharling zijn van de webinar die op 23 augustus jl. is gehouden over de nieuwe cao Glastuinbouw, maar dit keer wordt er alleen ingegaan op de arbeidstijdenregeling. Er is daarom ook de tijd om uitgebreider op dit onderwerp in te zoomen.

Wat is een webinar?
Een webinar is een live online seminar, waarbij een adviseur van de Werkgeverslijn via beeld en geluid een presentatie geeft. Deze presentatie kun u live volgen op uw eigen laptop of computer. Daarnaast is er volop ruimte voor het stellen van vragen via een chatfunctie. Als deelnemer heeft u alleen een computer of laptop nodig met geluid en een goede vrije internetverbinding.

Aanmelden
Wilt u weten wat de nieuwe arbeidstijdenregeling voor uw bedrijf kan betekenen? Meld u zich dan hier aan voor deze gratis webinar!
Onze webinars zijn bedoeld voor agrarische ondernemers en deelname hieraan is kosteloos. Als u zich heeft aangemeld ontvangt u voor aanvang van de webinar een mail met daarin de link en inloggegevens, waarmee u deel kunt nemen aan de webinar.

Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met de Werkgeverslijn land- en tuinbouw via T 088 - 888 66 88.