nieuws

Nieuws

Vooraankondiging: Maak kennis met het scholingsaanbod in glastuinbouw

vooraankondiging-maak-kennis-met-het-scholingsaanbod-in-glastuinbouw
22 mei 2014

Donderdag 26 juni – 15.00 tot 18.00 uur – Demokwekerij Honselersdijk

 

Graag nodigen wij u uit voor de bijeenkomst van Kas groeit met het thema ‘’Maak kennis met het scholingsaanbod in glastuinbouw’’.

 

Wat kunt u van deze bijeenkomst verwachten:

• De middag wordt geopend door Nico van Ruiten, Voorzitter van de Horti Bedrijfsschool en Voorzitter van LTO Glaskracht Nederland. Hij zal zijn visie geven op het belang van opleiding en ontwikkeling voor de sector.

 

• Opleiders zullen zichzelf in een Elevator Pitch van 2 minuten aan u presenteren.

 

• Uitdagende Workshops, in twee sessie van een half uur, waarin u inhoudelijk en persoonlijk kennis kunt maken met het vakgerichte opleidingsaanbod van verschillende opleiders.

 

• Een informele Opleidersmarkt waar u onder het genot van een hapje en een drankje nader kennis kan maken met de aanwezige opleiders en het cursusaanbod.

 

Na afloop van het programma en tijdens de opleidersmarkt is er ruim gelegenheid om na te praten met andere aanwezigen, waaronder de scholingsadviseurs. Zij nemen graag de tijd om met u in gesprek te gaan over uw bedrijf en ontwikkelbehoefte.

 

ZET DONDERDAG 26-6 ALVAST IN UW AGENDA. U KRIJGT NOG EEN DEFINITIEVE UITNODIGING WAARIN U ZICH KUNT INSCHRIJVEN VOOR DE AANGEBODEN WORKSHOPS