nieuws

Nieuws

Vakmensen nodig in teelt?

Vakmensen nodig in teelt?
3 maart 2020


Als adviseurs opleiding en ontwikkeling van Kasgroeit krijgen we veel vragen over het opleiden van mensen in de teelt. Er is nog altijd een tekort aan vakmensen die het telen van gewassen kunnen uitvoeren. Wil je iemand een opleiding in de teelt aanbieden of zelf aan de slag? Kom je dan eens orienteren op de cursusmarkt Sterk in je Werk op 19 maart in het World Horticentrum (Naaldwijk) of 9 april in Villa Flora (Venlo).

Wat kan je verwachten op de cursusmarkt?

Op de cursusmarkt zijn diverse aanbieders aanwezig met cursussen op het gebied van planfysiologie en bemesting bij het telen van groenten- en siergewassen. Aanwezig zijn onder andere Lentiz en Inholland. Zij kunnen je meer vertellen over de doorlopende leerlijn teeltspecialist die zij gezamenlijk aanbieden.

Wil je meer weten over telen onder licht en hydroponics ga dan zeker even langs bij de HAS Kennistransfer. Voor een teeltcursus over een specifiek gewas kun je terecht bij Delphy en Agravisi: zij hebben een mooi aanbod van gewasgerichte cursussen.

Meld je nu aan

In één middag krijg je dus een beter beeld van wat er beschikbaar is qua opleidingsaanbod op het gebied van teelt. Wil je een opleidingsplan op maat? Neem dan contact op met onze adviseurs opleiding en ontwikkeling. Zij staan je graag te woord op de cursusmarkt en helpen je verder.
Meld je nu aan

Wij weten graag op hoeveel bezoekers we kunnen rekenen.