nieuws

Nieuws

Tweede workshop Efficiënt werken.NU

tweede-workshop-efficient-werken-nu
2 maart 2016

Deelname is kosteloos.In het kader van de campagne efficiënt werken.nu organiseert Kas groeit een drietal workshops. De 2e workshop wordt verzorgd door “Agata Wolters’ van “LanguageSwitch” en heeft als thema “Efficiënt werken met Poolse medewerkers”. De workshop vindt plaats op dinsdag 5 april 2016 van 15:00 tot 17:00 uur bij de Demokwekerij in Honselersdijk.

 

Cultuurworkshop: “Efficiënt werken met Poolse medewerkers”

Ervaar je ook cultuurverschillen en weet je niet goed hoe je hiermee om moet gaan?

Ken jij de normen en waarden van je Poolse collega’s?

Weet jij niet goed hoe je Poolse medewerkers het beste kunt motiveren?

 

Kom dan naar de workshop! In de workshop bieden we je hele praktische en handige tips om de samenwerking te verbeteren waardoor er efficiënter gewerkt kan worden. De workshop gaat over de verschillen in de werkcultuur van Polen en Nederlanders en hoe je deze kunt overbruggen.

Deelnemers aan de workshop ontdekken hoe deze culturele verschillen zijn ontstaan en wat de gevolgen zijn op de werkvloer. Ook leren ze hoe beter te communiceren met hun Poolse collega’s om tot een hogere arbeidsproductiviteit en minder uitval te komen.

 

Doelgroep: teeltmedewerker, meewerkend voorman, bedrijfsleider, teeltspecialist, werkgevers etc., iedereen in de glastuinbouw die samen werkt met Poolse collega’s. Poolse medewerkers kunnen ook deelnemen, enige Nederlandse taalbeheersing is wel gewenst.

 

Deelnemen? Geef je hier op (Deelname is kosteloos).

 

“De culturele verschillen leiden vaak tot miscommunicatie op de werkvloer!”

De basis voor efficiënt werken ligt in de samenwerking tussen medewerkers en werkgevers. Pas als de leidinggevenden beter communiceren met hun Poolse medewerkers zullen zij efficiënter werken. Alleen als de onderlinge samenwerking soepel loopt en iedereen weet wat er van ze verwacht wordt, kan een bedrijf goed presteren.

 

Wat leer je tijdens de workshop?

  • Culturele samenwerkingsvoordeel, wanneer is er juist sprake van meerwaarde.
  • Achtergrond over de Poolse cultuur.
  • Je krijgt eenvoudige gesprekstechnieken aangereikt die kunnen helpen bij communicatieproblemen.
  • Je komt erachter wat de reden is van een afstandelijke, directieve houding in de omgang en communicatie en de noodzaak om werk te controleren.
  • Je ontdekt hoe je de medewerker beter kunt motiveren.Na het volgen van de workshop zijn er verschillende follow up mogelijkheden.Vragen? Neem contact op met Anneke Postma, opleidingsmanager Kas groeit, 06 – 301 082 36 of info@kasgroeit.nl.
  • De workshop wordt verzorgd door Agata Wolters, eigenaar van “Language Switch”. Zelf is zij van Poolse afkomst en verzorgt o.a. taaltrainingen. Maar zij is ook bedrijfsdeskundige en begeleidt ondernemers bij cultuurvraagstukken.

 

Na het volgen van de workshop zijn er verschillende follow up mogelijkheden.

De workshop wordt verzorgd door Agata Wolters, eigenaar van “Language Switch”. Zelf is zij van Poolse afkomst en verzorgt o.a. taaltrainingen. Maar zij is ook bedrijfsdeskundige en begeleidt ondernemers bij cultuurvraagstukken.

Vragen? Neem contact op met Anneke Postma, opleidingsmanager Kas groeit, 06 – 301 082 36 of info@kasgroeit.nl.