Nieuws

Telen in de toekomst

Telen in de toekomst
1 juni 2021

Hoe ziet de functie van teeltspecialist eruit in de toekomst? Wil je weten hoe je de efficiëntie van biologische gewasbescherming kunt vergroten? Of zet jij de volgende stap naar duurzaam telen? Al deze teeltonderwerpen komen 10 juni aan bod in de workshops tijdens de online Inspiratiedag ‘Groeien in je werk’ van Kasgroeit.

De efficiëntie van biologische gewasbescherming vergroten - Koppert Biological Systems

Ben je binnen je bedrijf bezig met biologische gewasbescherming? In de workshop van Koppert Biological Systems kijk je hoe de efficiëntie van biologische gewasbescherming kan worden vergroot. Besproken wordt het effect van efficiënte monitoring om biologische bestrijding en geïntegreerde gewasbescherming te doen slagen. Koppert neemt je mee in de nieuwste ontwikkelingen.
Start workshop 14:30 en 15:30

De impact van autonoom en data driven telen op je bedrijf - Blue Radix

Krijg antwoord op de vraag: hoe ziet het werk van de teeltspecialist er in de toekomst uit? Hierover kom je meer te weten bij de workshop van Blue Radix, zij nemen je mee in de workshop over de impact van autonoom en data driven telen op je bedrijf:  Hoe werkt data driven telen en welke impact heeft deze innovatie op de functies in jouw bedrijf?
Start workshop 15:30

Toekomstbestendig telen – Zone.college

In de workshop van het Zone.college over Toekomstbestendig telen wordt aan de hand van een aantal praktijkcases het gesprek gevoerd om te bekijken hoe je samen de volgende stap kunt zetten op het gebied van duurzaamheid.
Start workshop 15:30

Watergift en verdamping – Lentiz

Fred Dukker van Lentiz kijkt naar de watergift en verdamping van de plant en de sturing van de teelt. Je komt meer te weten over wat nu de verdamping van de plant bepaald en hoe je hierop kunt je  inspelen.
Start workshop 18:00

Effect van licht op de plantengroei in de kas - HAS

Bij de workshop van de HAS wordt er gekeken naar het effect van licht op de plantengroei in de kas. Tijdens deze workshop staan we stil bij het effect van licht op een plant, zowel in de kas als in een Vertical Farm.
Start workshop 15:30 en 19:00

Meld je snel aan er is beperkt plaats!