nieuws

Nieuws

Scholingsadviseur (m/v) 0,6 FTE

scholingsadviseur-m-v-06-fte
10 maart 2014

Kas groeit is hét loket voor opleiding en ontwikkeling van medewerkers in de glastuinbouw. Met een team van drie scholingsadviseurs en twee backoffice medewerkers adviseren we werkgevers en werknemers in deze sector bij vraagstukken op het gebied van opleiding en ontwikkeling. Daarbij gaan we zoveel mogelijk uit van de lange termijn bedrijfsdoelen en de ontwikkelbehoefte die daar voor het personeel uit voortvloeit. Door het vertrek van een collega is er op dit moment een vacature voor een

Scholingsadviseur (m/v) 0,6 FTE voor de provincies Noord-Holland en Zuid-Holland

De functie

De ontwikkelingen in de glastuinbouw gaan razendsnel. Internationale concurrentie wordt steeds groter en alleen als bedrijven de juiste kennis en vaardigheden in huis hebben zullen zij in staat zijn om in deze steeds competitievere markt te overleven. De arbeidsmarkt vergrijst en wordt krapper, jong talent is schaars. Daarom is het zaak werkgevers en werknemers te overtuigen van ’Een leven lang leren’ en de bedrijven te adviseren en ondersteunen bij het vertalen van het toekomstperspectief naar concrete ontwikkelactiviteiten.

Als scholingsadviseur voer je adviesgesprekken met werkgevers en werkzoekenden, doet acquisitie, bezoekt netwerkbijeenkomsten, geeft voorlichting en zorgt voor publiciteit, onder meer via social media. Je bent actief betrokken bij het vormgeven van nieuwe opleidingen en cursussen en hebt regelmatig contact met de opleiders in de sector. Je levert actief een bijdrage aan het vergroten van het leerrendement van opleidingen.

Jouw profiel

·Je hebt circa 5 jaar werkervaring in een adviesfunctie of een functie als relatiebeheerder;

·je hebt kennis van de glastuinbouw en bent in staat met bedrijven een gesprek te voeren over ontwikkelingen in de sector en op het bedrijf;

·je hebt kennis van HRM en HRD-thema’s en opleidingen & cursussen;

·je bent een resultaatgerichte verbinder;

·je beschikt over HBO werk- en denkniveau;

·je hebt ervaring met projectmatig werken;

·je hebt affiniteit met en een warm netwerk in de glastuinbouwsector.

 

In deze zelfstandige functie werk je vanuit huis. Je werkt nauw samen met de andere scholingsadviseurs binnen Kas groeit en met collega’s in andere sectoren. Voor het bezoeken van klanten is het belangrijk dat je beschikt over eigen vervoer.

 

Ons aanbod

Wij bieden je een tijdelijk contract tot en met 31 december 2014, met uitzicht op verlenging. Je komt in dienst bij Aequor Services bv, de werkgever van de scholingsadviseurs in de agrarische sectoren. We bieden je uitstekende arbeidsvoorwaarden; je salaris bedraagt maximaal ca. € 4.272,-- (schaal K) bruto per maand o.b.v. fulltime, afhankelijk van leeftijd, ervaring en vaardigheden. Verder heb je 27 vakantiedagen, ADV, 8% vakantietoeslag en een 13e maand. We voorzien je van een laptop, telefoon en werkplek thuis.

 

Meer informatie en solliciteren

Voor meer informatie over Kas groeit kan je contact opnemen met Jolanda Rosloot, scholingsadviseur (06 – 11 59 66 75), of Jeroen Verweij, coördinator van Kas groeit (070 - 307 50 33). Graag ontvangen we je cv en motivatiebrief voor 1 april 2014 via Desiree Fluit van Aequor; dfluit@aequor.nl. De eerste gespreksronde staat gepland op dinsdag 8 april. Een tweede gesprek en het arbeidsvoorwaardengesprek worden in overleg gepland.