Nieuws

Opleidingsaanbod 2022

15 december 2021

Waarin ga jij je in 2022 ontwikkelen? We zeggen niet voor niets: Nieuw jaar nieuwe kansen! Wil jij aankomend jaar een stap zetten in je eigen ontwikkeling? Of wil je investeren in de ontwikkeling van jouw personeel? We hebben een aantal leuke cursussen voor je op een rij gezet.  

Brancheopleiding Glastuinbouw 

Ontwikkelingen als het nieuwe telen, milieueisen, technologie en goed werkgeverschap vragen om steeds andere competenties. Wil jij je ontwikkelen in of naar de rol van teamleider, bedrijfsleider of teeltspecialist? Kies dan voor de brancheopleiding Glastuinbouw. Dit is geen standaard opleiding, maar een uniek ontwikkeltraject waarin je wordt begeleid door een persoonlijke leercoach van InHolland Academy, je je eigen leerroute kunt bepalen, aan de slag gaat met vraagstukken vanuit je eigen organisatie en de tijdsbesteding kunt aanpassen naar drukke en rustige periodes op je werk.  
 
De brancheopleiding bekijken

Cursus scouten van plagen 

Wil je meer weten over het scouten van plagen? De Has Den Bosch organiseert in maart een praktische cursus scouten. Je leert ziekten en plagen herkennen, je weet hoe je een effectief scout-protocol opzet en gaat aan de slag met het analyseren van ziektes en plagen. De cursus start 10 maart en duurt 3 dagen.  

Meer informatie over deze cursus

Techniek in de glastuinbouw 

Voor een opleiding in de techniek moet je bij het ROVC zijn. Zij hebben een breed scala van cursussen van elektrotechniek tot meet- en regeltechniek. Samen met het ROVC hebben we een leerlijn opgezet voor onderhoudsmonteurs in de glastuinbouw. Je kunt kiezen uit de specialisatie mechanisch of elektrisch.  

Meer over de technische opleidingen 

Succesvol en systematisch innoveren 

Het World Horti Center en de Erasmus Universiteit organiseren een academische leergang voor het ontwikkelen van een systematische aanpak van een innovatie. Door middel van theorie, cases en oefeningen dragen hoogleraren kennis rondom innoveren over, toegespitst op de glastuinbouw. Daarbij gaat het over het innoveren zelf, het in praktijk brengen van een innovatieproces en over samenwerken bij innovatie. De cursus start 11 mei 2022.  

De cursus bekijken

Internationale werknemers helpen ontwikkelen 

Er is een groot aanbod beschikbaar aan opleidingen voor internationale medewerkers. Dit aanbod loopt uiteen van leidinggeven tot plantfysiologie,het behalen van een spuitlicentie of een training Nederlands.  

Naar de opleidingen 

Hulp nodig? 

Staat jouw opleidingswens er niet bij of weet je nog niet wat je wilt? Bekijk het gehele opleidingsaanbod. Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs Jolanda Rosloot, Anneke Postma en Mara Juckers. Zij helpen je op weg bij het zoeken naar een geschikte opleiding die past bij jouw wensen. 

Tip: Lentiz heeft momenteel een leuke winactie. Schrijf je in voor een cursus of opleiding in 2022 en win je cursuskosten terug. Bekijk hier de winactie.

Telefonisch spreekuur

Op dinsdag 18 januari tussen 14.00 en 16.00 zit Jolanda Rosloot voor je klaar om vragen te beantwoorden over de opleidingen en cursussen die het komende jaar starten. Meld je vandaag nog aan via onderstaand formulier:

Telefonisch spreekuur Opleidingsaanbod 2022

Naam
Bedrijf
Telefoonnummer
Vraag:
* Verplichte velden