nieuws

Nieuws

Nieuwe scholingsadviseur; even voorstellen

nieuwe-scholingsadviseur-even-voorstellen
20 mei 2014

Mijn naam is Anneke Postma. Op dinsdag 6 mei ben ik gestart als scholingsadviseur bij de Horti Bedrijfsschool.

 

Wie ben ik? Ik ben geboren in Friesland en heb daar tot mijn 17e gewoond. Ik kom uit een ondernemersgezin van zes kinderen waarvan ik de jongste ben. Ik ben 44 jaar oud, woonachtig in Woerden, getrouwd en ik heb in het weekend twee jonge dames (17 en 19 jaar oud) over de vloer. Ik ken de kinderen sinds ze 3 en 5 jaar oud zijn. Ik ga graag op reis, ik hou van koken en ben graag sociaal bezig.

 

Vanaf jonge leeftijd was ik actief in de agrarische sector. Na de Middelbare Tuinbouwschool in Emmen heb ik de overstap gemaakt naar de Agrarische Pedagogische Hogeschool in Den Bosch. Vervolgens heb Ik onder andere gewerkt in de buitendienst bij een veredelingsbedrijf, bij Rabobank Midden-Westland, en tenslotte acht jaar bij Food & Agri Rabobank Nederland. Ik heb gewerkt als sector-, marketing- en projectmanager in de akker- en tuinbouw.

 

Persoonlijke ontwikkeling was vaak een belangrijk speerpunt in de verschillende projecten. Ik vond dit onderdeel erg leuk en zie ernaar uit hier nu mijn werk van te maken. Ik wil meer voor mensen betekenen en er aan bijdragen om hun talenten tot uiting te laten komen. Met elkaar sparren over de mogelijkheden en daardoor iets te kunnen betekenen voor iemand anders, doe ik graag.

 

Ik zet ook graag mijn eigen talenten in zoals projecten ontwikkelen, organiseren en aanjagen. Ik hoop een waardevolle bijdrage te leveren aan Kas groeit en daarmee de ontwikkeling in de glastuinbouwsector en bij u in uw organisatie. Ook zie ik er naar uit u en de organisatie te leren kennen en hoop op een succesvolle samenwerking!”

 

Wilt u meer weten over achtergrond. Kijk op mijn LinkIn profiel.