nieuws

Nieuws

Naktuinbouw: Basisopleiding Gezondheidsonderzoek

naktuinbouw-basisopleiding-gezondheidsonderzoek
1 juli 2014

Op zoek naar een verdiepingsslag in gezondheidsonderzoek?

Op het gebied van gezondheidsonderzoek biedt Naktuinbouw diverse opleidingen aan. Module 7 van de opleiding Zaadanalyse & Gezondheidsonderzoek (mbo-niveau) biedt in één dag een kijkje in de keuken van het gezondheidslaboratorium. Bent u op zoek naar meer verdieping? Kies dan de basisopleiding Gezondheidsonderzoek die start op 18 september en schrijf u nog vóór 8 augustus in.

Verdieping gezondheidsonderzoek

In de driedaagse basisopleiding Gezondheidsonderzoek op hbo-niveau wordt dieper ingegaan op de moleculaire, microbiologische en ELISA-technieken in een gezondheidslaboratorium. Onderwerpen als virussen, bacteriën, schimmels, antisera en media komen aan bod. Ook gaat u zelf aan de slag met ELISA-, PCR- en pathogeniteitstoetsen.

Voor wie?

De opleiding is ontwikkeld voor laboratoriummedewerkers uit de plantaardige sector. Als vooropleiding adviseren wij een opleiding op hbo-niveau of relevante praktijkervaring.

Wanneer & waar?

De basisopleiding Gezondheidsonderzoek wordt gegeven op 18 september, 25 september & 2 oktober 2014 bij Naktuinbouw in Roelofarendsveen. U kunt de opleiding afsluiten met een schriftelijk examen op 9 oktober 2014. De opleiding kost € 1.290,- per deelnemer (exclusief BTW en inclusief lunch) en het examen € 195,- per deelnemer (exclusief BTW).

Is dit de opleiding die u zoekt?

Schrijf u dan in vóór 8 augustus met dit inschrijfformulier.

Naktuinbouw Opleidingen