nieuws

Nieuws

Meer weten over de nieuwe CAO Glastuinbouw? Meld je dan aan voor de webinar

meer-weten-over-de-nieuwe-cao-glastuinbouw-meld-je-dan-aan-voor-de-webinar
16 augustus 2016

Momenteel zijn er weer verschillende ontwikkelingen gaande voor werkgevers in de agrarische sector. Zo is er een nieuwe cao voor de Glastuinbouw met daarin uitzonderingen op de ketenbepaling. Ook is er één en ander veranderd rondom het werken met zzp'ers. De werkgeverslijn praat je hierover graag bij in een aantal webinars die je kosteloos en vanaf je eigen computer kunt volgen.

De volgende webinars zullen na de zomerperiode plaatsvinden:

  • Dinsdag 23 augustus - 10.30 uur: de nieuwe cao Glastuinbouw. Je word bijgepraat over de wijzigingen in de nieuwe cao Glastuinbouw, met name rondom de nieuwe vereenvoudigde arbeidstijdenregeling.
  • Dinsdag 13 september - 10.30 uur: werken met zzp'ers. De wet DBA is al enkele maanden in werking getreden maar bij de Werkgeverslijn worden er nog veel vragen gesteld over het inzetten van zzp'ers en het gebruiken van de modelovereenkomst. Volg deze webinar voor beantwoording van deze vragen.
  • Dinsdag 20 september - 15.00 uur: scholing en ontwikkeling van uw personeel. Samen met Piet Verhoeven (scholingsadviseur in de agrarische sector) zullen we uitleg geven over het scholen van medewerkers, de verplichtingen, mogelijkheden en financiële tegemoetkomingen.
  • Maandag 26 september - 15.00 uur: uitzondering op de WWZ. De nieuwe cao Glastuinbouw kent twee uitzonderingen op de wettelijke ketenbepaling van de Wet Werk en Zekerheid (WWZ). Tijdens deze webinar wordt specifiek in gegaan op deze uitzonderingen, de overgangsregeling en voorbeelden uit de praktijk.

De webinars duren ongeveer 45 minuten.

Wat is een webinar?
Een webinar is een live online seminar, waarbij een adviseur van de Werkgeverslijn via beeld en geluid een presentatie geeft. Deze presentatie kun u live volgen op uw eigen laptop of computer. Daarnaast is er volop ruimte voor het stellen van vragen via een chatfunctie. Als deelnemer heeft u alleen een computer of laptop nodig met geluid en een goede vrije internetverbinding.

Aanmelden
Heb je interesse in één of meerdere van de bovenstaande webinars? Meld je dan hier aan!
Deze webinars zijn bedoeld voor agrarische ondernemers en deelname hieraan is kosteloos. Als je je hebt aangemeld ontvang je voor aanvang van de webinar een mail met daarin de link en inloggegevens, waarmee je deel kunt nemen aan de webinar.

Voor meer informatie of vragen kun je contract opnemen met de Werkgeverslijn land- en tuinbouw via T 088 - 888 66 88.

Deze webinars worden financieel mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Colland Arbeidsmarkt.