Nieuws

Masterclass terugkijken: Hoe begeleid je een stagiair?

Masterclass Hoe begeleid je een stagiair terugkijken?
13 september 2021

Op dinsdag 7 september hebben wij tijdens de Online Masterclass uitgebreid gesproken over het begeleiden van stagiairs tijdens hun stageperiode. Kijk de opname terug!

Collega's Romy Perizonius en Anneke Postma vertellen je hoe je stagiairs op de best mogelijke manier kunt begeleiden! Tijdens de masterclass gaan we in op het begeleidingsproces, het formuleren van de opdracht, de start, het inplannen van gesprekken en de manier van feedback geven. Hoe zorg je dat de stagiair van het begin tot het einde het beste uit zichzelf kan halen? Is dit iets wat jij nu of in de toekomst kunt gebruiken? Kijk deze opname dan nu terug:

Wist je dat ...

40% van de stagiairs uiteindelijk blijft werken bij zijn stagebedrijf? Investeren in goede begeleiding is dus goud waard. Stagiairs zijn de medewerkers van de toekomst!

Meer informatie

Voor meer informatie over het vinden en begeleiden van stagiaires ga je naar de pagina over stagiars. Of neem contact op met met onze adviseurs Arbeidsmark Romy Perizonius of . Op onze pagina online masterclasses vind je nog veel meer interessante masterclasses.