nieuws

Nieuws

‘Verkoop kan professioneler’

lverkoop-kan-professionelerr
28 juli 2015

Het initiatief ontstond in een groep jonge ondernemers. Maar ook werknemers nemen deel aan deze training. Een gemêleerd gezelschap cursisten in de training Marketing en Verkoop. Op 13 oktober start deze in de Bommelerwaard en 8 september in Maasland.

 

“Ik heb behoefte aan een verkoopcursus”, gaf Leonard van Wijk gelijk aan. Dat was zijn antwoord op de vraag hoe hij zichzelf nog zou willen ontwikkelen. “Verkoop is een punt dat professioneler kan binnen mijn bedrijf”.

 

Leonard: “Ik wil een betere gesprekspartner worden voor deze partijen. Bloemenhandelaren zij scherp. Ik zou graag wat verkoopvaardigheden ontwikkelen om daar beter mee in gesprek te kunnen. Door bijvoorbeeld betere contractafspraken te leren maken”, geeft hij aan. Vanuit zijn behoefte om de verkoop professioneler aan te pakken heeft Kas groeit hiervoor een cursus ontwikkeld. Naast Leonard zijn er tien andere jonge ondernemers, accountmanagers of verkopers die zich hebben aangemeld.

 

Omdat marketing en verkoop sterk met elkaar verbonden zijn zal ook marketing een onderdeel zijn van de cursus. Marketing is het gedeelte wat vooraf gaat aan verkoop. Tijdens de cursus komt ook dit marketing gedeelte aan bod.

Hoe gaat de markt veranderen en hoe kun je daar als kweker op inspelen?

 

Wilt u zich ook blijven verdiepen in de ontwikkelingen in de markt? Wilt u de verkoop professioneler aanpakken?

 

Geef uzelf of uw werknemers op voor deze cursus:

Bommelerwaard: /opleidingen/training-marketing-en-verkoop-162.html

Maasland: https://www.lentiz.nl/lentiz/cursusaanbod/communicatieve-vaardigheden/verkoopvaardigheden?waxtrapp=rptkjpCsHewOddPToBnBGIL