nieuws

Nieuws

Leerlijn teamleider / meewerkend voorman

leerlijn-teamleider-meewerkend-voorman
24 juli 2018

Ben jij teamleider, meewerkend voorman of bedrijfsleider, dan starten er in september 2018 twee nieuwe interessante cursussen voor jou: “Teamleider Tuinbouw” en “Bedrijfsleider Tuinbouw”. Kasgroeit, Lentiz en HAS Hogeschool hebben gezamenlijk de nieuwe cursussen ontwikkeld, speciaal voor medewerkers die verder willen groeien in de functie van teamleider en bedrijfsleider.  

 

Om te bepalen welke onderwerpen er in de cursussen opgenomen moesten worden is eerst samen met een aantal tuinbouwbedrijven een functieprofiel van een teamleider en bedrijfsleider opgesteld. Aan de hand van dit functieprofiel is de inhoud van de cursus samengesteld. De inhoud van de cursus richt zich op leidinggeven, financieel inzicht, optimaliseren van logistieke processen, efficiënt werken, verandermanagement en HRM. Tijdens de bijeenkomsten wordt de theorie continu gekoppeld aan de praktijk zodat de cursisten de kennis meteen kunnen toepassen in de werkomgeving.  

 

Lentiz organiseert de cursus Teamleider tuinbouw en de HAS organiseert de cursus Bedrijfsleider tuinbouw. Afhankelijk van vooropleiding en/of ervaring start je in één van de cursussen.  De inhoud van de modules is door de partijen op elkaar afgestemd zodat er een doorlopende leerlijn ontstaat en je kunt doorstromen. Beide cursussen starten in september  2018 in het Westland. Wil je meer weten over de inhoud neem dan contact op met de opleidingsmanagers van Kasgroeit.