Nieuws

Kom in de Kas tijdelijk Kijk in de Kas

Kom in de Kas tijdelijk Kijk in de Kas
29 maart 2021

Om tijdens het eerste weekend van april zoveel mogelijk mensen mee te kunnen laten kijken in de kas, is Kom in de Kas dit jaar tijdelijk omgedoopt in Kijk in de Kas. Vanwege de situatie met het coronavirus kan het evenement ook dit jaar niet plaats vinden en is een online campagne opgezet die vandaag van start gaat. Tijdens het eerste weekend van april, 3 en 4 april, kan iedereen vanuit huis genieten van de glastuinbouw. 

 


360 graden experience

Met een 360 graden experience is het mogelijk om virtueel door de kas te lopen. De kijker waant zich letterlijk in de kas omdat hij om zich heen kan kijken, net als bij een echt bezoek. In de experience zijn veel wetenswaardigheden over de glastuinbouw verwerkt en ziet en ervaart de bezoeker hoe high tech de sector is.
 

Kom in de kas pagina

Op de website van Kom in de Kas zijn diverse informatieve filmpjes over de glastuinbouwsector te bekijken. Zo is er van alles te leren over innovaties en technieken die in de kas worden toegepast, krijgt de bezoeker informatie over werken in de kas, over wat de glastuinbouw doet aan duurzaamheid én maakt men kennis met het thema van dit jaar Gezondheid & Geluk. Alle berichten zijn gebundeld op de Kom in de Kas 2021 pagina.