nieuws

Nieuws

Kick-off GoGo Greenhouse een succes

17 juni 2019

Afgelopen zaterdag was de Kick-off van de campagne Go Go Greenhouse bij Plantanious in Kwintsheul. De scholieren werden door voorzitter Glastuinbouw Nederland, Sjaak van der Tak en wethouder Gemeente Westland, Karin Zwinkels, kort toegesproken. Hierna was een reeks aan high-fives het startsein voor de scholieren om meer over de glastuinbouw te weten te komen. 

 

    

Op verschillende andere bedrijven kregen ook scholieren een kijkje achter de schermen te zien. Heb jij afgelopen zaterdag ook je scholieren ‘meegenomen in de wereld van de glastuinbouw’? Hoe is het gegaan? Leverde het eye-openers op voor je scholieren? Deel je ervaringen! Je hebt vast fotomateriaal wat je met ons wilt delen.

Ook meedoen?
Wil jij in de komende tijd aandacht besteden aan de campagne Go Go Greenhouse en de scholieren die bij je werken meer vertellen en laten zien, met ze in gesprek over ambities en interesses? We horen graag wanneer, dan besteden we er ook aandacht aan op social media om zo nog meer jeugd (online) te verrassen over en interesseren voor deze mooie sector.

Op www.gogogreenhouse.nl vind je ondersteunende documenten, zoals een briefing, een powerpoint en een flyer die je als aankondiging naar scholieren kunt gebruiken.

Met z’n allen werken we aan gemotiveerde medewerkers voor een prachtige glastuinbouwsector. Go Go Greenhouse!