Nieuws

Kasgroeit mainstage op de Virtuele Banenbeurs

21 april 2022

Op 7 april stond de Virtuele Banenbeurs gepland. Tijdens deze online beurs gingen young professionals in gesprek met bedrijven voor een mooie vervolgstap in hun carrière. Kasgroeit stond er namens de glastuinbouw. Extra leuk: wij hadden de eer om de kick-off te verzorgen op mainstage!  

Kick-off op mainstage: Feeding & greening the world 

Heel gaaf! Wij mochten de kick-off verzorgen op mainstage. En als we iets doen, dan doen we het goed! Onze host Tim Senders ging in gesprek met Stijn Baan (Koppert Cress) en Annelies Looije (Looye Kwekers) over de weg die zij hebben bewandeld, wat zij nu bijdragen aan het voeden en het groener maken van de wereld en welke kansen er voor young professionals in onze sector liggen. Want als jij iets wilt bijdragen aan deze wereld, dan is de glastuinbouw dè sector waar jij wilt werken. Toch? 

Benieuwd naar de kick-off? Vraag ons naar de opname.  

 
Wat kunnen wij voor je doen? 

Wil jij jezelf ontwikkelen, een vervolgstap maken binnen de glastuinbouw? Ga dan met ons in gesprek. Kasgroeit is dé sectororganisatie voor werkgevers en (toekomstige) werknemers in de glastuinbouw. Wij maken de match tussen bedrijven, werkzoekenden en het onderwijs. We adviseren over werk, stages, het HR-beleid, loopbaanontwikkeling, scholing en leren op de werkplek.  
Heb je vragen of kun je de hulp van een van onze adviseurs wel gebruiken? Laat het weten door onderstaand contactformulier in te vullen.

Contactformulier | Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!

Naam
Telefoonnummer
Vraag / opmerking
* Verplichte velden