nieuws

Nieuws

Kasgroeit blijft bereikbaar!

Kasgroeit blijft bereikbaar!
17 maart 2020

De medewerkers van Kasgroeit werken tijdelijk vanuit huis maar alle adviseurs zijn gewoon bereikbaar. We zijn je graag van dienst! Heb je een vraag op het gebied van werken, leren en ontwikkelen, bel naar: 088 – 329 20 70 of mail naar info@kasgroeit.nl.

Bedrijfsbezoeken

Gezien de aangescherpte maatregelen plannen we uit veiligheidsoverwegingen tot 6 april a.s. geen bedrijfsbezoeken meer in. Bij onze geplande bedrijfsbezoeken tussen nu en 6 april zal contact met de betreffende werkgever worden gezocht. De afspraken worden zoveel mogelijk telefonisch of online georganiseerd.

Trainingen en cursussen

Heb jij jezelf of een medewerker opgegeven voor een cursus, neem contact op met de desbetreffende aanbieder of deze cursus zal doorgaan.

Vacatures en sollicitanten

Kasgroeit blijft vraag en aanbod faciliteren maar zal niet actief communiceren over vacatures. Wel blijven de reeds bestaande vacatures beschikbaar op onze vacaturebank of via Indeed.

Kasgroeit informeert ingeschreven werkzoekenden dat sollicitatieprocedures op dit moment stilliggen of langer zullen duren vanwege de crisis in de sector. Ben je wel dringend op zoek naar een nieuwe medewerker of werkgever? Neem dan ook contact met ons op!

Stageopdrachten

Kasgroeit blijft vraag en aanbod faciliteren. Scholen en werkgevers zullen niet actief worden benaderd. Heb je een stagiair in dienst? De betrokken onderwijsinstelling geeft richtlijnen hoe om te gaan met de stagiair.

Voor werkgevers:

Ben je lid van Glastuinbouw Nederland, lees dan hier over de Taskforce Arbeid, die door de agrarische sectoren is ingericht om de economische gevolgen van de Corona crisis in de sector aan te pakken.

Ben je lid van Plantum, lees dan hier belangrijke informatie over de Corona crisis voor aangesloten bedrijven.

Voor werknemers:

Ben je lid van FNV of CNV, lees dan meer over de gevolgen van Corona en rechten en plichten voor jou als werknemer.