nieuws

Nieuws

Kas groeit vertegenwoordigt de glastuinbouw in de regio Venlo

kas-groeit-vertegenwoordigt-de-glastuinbouw-in-de-regio-venlo
27 juni 2018

Voor veel glastuinbouw ondernemers in de omgeving van Noord Limburg is het extra lastig om nieuwe werknemers te vinden. Kas groeit en het Mobiliteitscentrum glastuinbouw waren daarom afgelopen dinsdag 26 juni aanwezig op de Leer- werk markt in Venlo. Deze werd georganiseerd door het Werkgevers Servicepunt Noord Limburg voor 300 werkzoekenden in de regio.

 

De deelnemers konden in gesprek met diverse werkgevers. Werkgevers uit de zorg, horeca en techniek waren aanwezig. Kas groeit en het Mobiliteitscentrum glastuinbouw vertegenwoordigden de glastuinbouw. Voor veel bezoekers was het niet bekend welke mogelijkheden er zijn binnen de glastuinbouw, hoe het er tegenwoordig aan toe gaat in de kas en welke verschillende werkzaamheden er zijn. Door recente filmpjes te laten zien en in gesprek te gaan met bezoekers hebben we een beeld van deze tijd kunnen geven. Ons doel was om te laten zien hoe leuk, afwisselend en uitdagend het is om in deze sector te werken. We spraken veel geïnteresseerden en gaan nu aan de slag om deze mensen binnen de bedrijven in de regio te plaatsen.

Wij kunnen ook jouw bedrijf helpen om nieuwe werknemers aan te trekken. Neem contact op met Mara Juckers, Opleidingsmanager van Kas groeit, voor meer informatie.