nieuws

Nieuws

Jochem groeit door

jochem-groeit-door
27 juli 2015

Jochem Lock verteld over de groei die hij doormaakt in zijn werk bij Levoplant.

 

Sinds 3,5 jaar werkt Jochem bij Levoplant als hoofd orderverwerking. Zijn taken bestaan uit het verwerken van de orders en het aansturen van de inpakkers, in totaal zo’n 10 man. Jochem: “Levoplant is volop in ontwikkeling, mijn bedrijfsleider is momenteel meer betrokken bij de teelt op de verschillende vestigingen”. Hij is steeds minder op deze locatie aanwezig. Automatisch neem ik daardoor taken van hem over. In de schuur stuurde ik 11 mensen aan, nu zo rond de dertig. Omdat het aansturen van werknemers steeds belangrijker wordt heb ik wel een cursus leidinggeven gevolgd.

 

Dat was de cursus effectief leidinggeven bij Hanneke Westerop  Ik ben hier gaan inzien dat het nuttig is om tijd te stoppen in het inwerken van nieuwe werknemers. Eerder had ik de neiging om even snel uit te leggen, maar het corrigeren achteraf kost meer tijd kwijt dan een gedegen uitleg. Goede instructies geven bleek toch lastiger dan ik dacht. Maar tijdens deze cursus heb ik hier goede handvaten voor gekregen.

 

Elke dag weer is het voor mij een uitdaging om alles door te laten draaien. Als dat niet zo is staan er zo 20 man stil. Als ik naar mijn functie kijk lijkt deze nu meer op Assistent bedrijfsleider. Binnen Levoplant krijg ik de mogelijkheden om hier langzaam naartoe te groeien. Ondersteund door een cursus. Als ik in de toekomst een cursus zou volgen zou dat in de richting van Assistent bedrijfsleider gaan.

 

Interesse in een cursus effectief leidinggeven of Assistent bedrijfsleider?

http://www.kasgroeit.nl/opleidingen/effectief-leidinggeven-42.html.

http://www.kasgroeit.nl/opleidingen/mbo-bbl-3-assistent-bedrijfsleider-65.html