Nieuws

Je had er bij moeten zijn…

1 juli 2021

Op donderdag 10 juni was de eerste Kasgroeit Online Inspiratiedag met het thema ‘Groeien in je werk’. In het online event platform konden de bezoekers deelnemen aan interessante workshops, kennismaken met opleiders en in gesprek gaan met een loopbaancoach of adviseur van Kasgroeit.

Verandering

Het programma werd geopend door Arno Folkerts en Paul Smit met een leuke presentatie over ‘Hoe werkt verandering’. Van alles wat je doet gaat 99% op de automatische piloot, verandering is dus een grote uitdaging. Kies ervoor om met kleine stapjes de juiste richting op te gaan aldus Folkerts en Smit. Aansluitend waren er 14 verschillende workshops over thema’s op het gebied van teelt, leidinggeven en persoonlijke ontwikkeling.

Rode draad

De rode draad was toch wel de focus op de toekomst, wat zijn de veranderingen waar we als sector mee te maken krijgen en hoe spelen we daar op een goede manier op in. En daar past ook het aanbod van de verschillende opleiders bij, want dat we ons moeten blijven ontwikkelen daar is iedereen zich duidelijk van bewust! Dus ga aan de slag kijk op onze opleidingspagina en vraag de loopbaanvoucher aan. 


Evaluatie

Vanuit de bezoekers hebben we veel feedback gekregen, zowel inhoudelijk op de verschillende workshops als ook op het programma en de online omgeving. Wij nemen deze informatie mee in de plannen voor een volgend event, of dat online of fysiek zal plaatsvinden blijft nog even een verrassing. Wij hopen iedereen ook dan weer te kunnen inspireren!

Je kunt altijd in gesprek met onze adviseurs als je vragen hebt over werken leren of ontwikkelen in deze sector. Wij staan voor je klaar!