nieuws

Nieuws

Is jouw bedrijf klaar voor de arbeidsmarkt van morgen?

is-jouw-bedrijf-klaar-voor-de-arbeidsmarkt-van-morgen
19 december 2017

Wat kun jij nu doen om talent te vinden en te blijven boeien?

De Nederlandse tuinbouw behoort tot de wereldtop. Om aan de top te kunnen blijven, hebben bedrijven getalenteerde jonge mensen nodig. Er wordt echter van alle kanten aan deze talenten getrokken. Lukt het jou in de krappe arbeidsmarkt om personeel te vinden en kun jij goede jonge mensen binden en blijven boeien?

 

Wat kun jij zelf doen en wat kunnen anderen voor jou doen? Tijdens de manifestatie van Gezond Beleid hoor jij de werknemers van de toekomst zelf aan het woord. Dat levert ongetwijfeld nieuwe ideeën op voor je eigen personeelsbeleid. Jij bent van harte uitgenodigd om mee te denken en mee te praten!

Programma:

13.30 uur  

Inloop, de koffie staat klaar.

14.00 uur

Inleiding, opening en welkom - Door Pech Samwel (voorzitter Gezond Beleid en financieel directeur KP Holland)

14.20 uur                              

Hoofdspreker Martin Koppert (Koppert Biological Systems) - Koppert geeft zijn visie op inspelen op ontwikkelingen in de maatschappij en vertelt over zijn werkwijze om talent te vinden, binden en boeien aan zijn bedrijf.

14.45 uur

Interactie met jongeren door webinar en vlogs (gefaciliteerd door Jungle Talks) - Studenten en young professionals vertellen ons via de digitale snelweg wat werk voor hen betekent, wat zij vragen van hun potentiële werkgever en wat de belangrijkste do’s en don’ts zijn om hen te boeien.

15.30 uur

Pauze

16.00 uur

Workshop - In kleinere groepen praat u door over de vraag wat er binnen de tuinbouw moet gebeuren om in te spelen op ontwikkelingen en de noodzakelijke talenten naar de sector te trekken?

16.45 uur              

Plenaire afsluiting - Digitaal levert elke groep de uitwerking van hun workshop in. 
Gezamenlijk kijken we, samen met studenten/young professionals wat we zelf kunnen doen en wat we gezamenlijk willen oppakken.

17.30 uur

Borrel.

Locatie World Horti Center, Europa 1, 2672 ZX Naaldwijk
Datum: 16 januari 2018
Tijdstip: van 14.00 tot 18.00 uur

Lukt het je niet om bij deze bijeenkomst te zijn maar wil je wel graag online meekijken? Meld je dan aan voor het webinar via www.gezondbeleid.nl

Deelname aan de manifestatie is gratis. Aanmelden graag voor 1 januari 2018 via www.gezondbeleid.nl. Bekijk voor meer informatie onze website of neem contact met ons op via info@gezondbeleid.nl.