nieuws

Nieuws

GreenBrains kennisvouchers

greenbrains-kennisvouchers
30 oktober 2014

Maandag 27 oktober om 09.00 uur is de 3e GreenBrains vouchertranche geopend. U kunt t/m zondag 2 november 24.00 uur uw kennisvraag via onderstaand formulier aanmelden.

 

Waarom GreenBrains vouchers

Innovatie en ontwikkeling gaan niet vanzelf! Daarom biedt GreenBrains MBK bedrijven, door middel van het inzetten van de GreenBrains voucher, extra ondersteuning om onderzoeks- en ontwikkelcapaciteit in te kopen bij Fontys Hogescholen Venlo, HAS Hogeschool, Wageningen UR en CITAVERDE Bedrijfsopleidingen. Het betreft een stimuleringsbijdrage.

Wij helpen u bij het beantwoorden van uw kennisvraag en bij uw innovatieproces. Immers innovatie is van groot belang om als onderneming succesvol te blijven of juist te worden. Een veelzijdig team van professionals staat tot uw beschikking om u te helpen bij het concreet maken van uw innovatieplannen. GreenBrains stelt hiervoor ‘kleine’ en ‘grote’ vouchers ter beschikking.

De kleine voucher staat voor het inkopen van kennis ter waarde van € 2.500. De grote voucher staat voor een totale projectwaarde van minimaal € 7.500. De eigen bijdrage bedraagt € 2.500 en de bijdrage van GreenBrains bedraagt € 5.000. Over beide vouchers (klein/groot) wordt de btw bij u in rekening gebracht.

 

Klik hier als u een kennisvraag heeft en wilt hiervoor een GreenBrains kennisvoucher gebruiken. (LET OP: u kunt t/m zondag 2 november 24.00 uur uw kennisvraag indienen).

 

Klik hier voor het GreenBrainsvoucherregelement.

 

Bron: GreenBrains (www.greenbrains.nl)