Ervaringsverhalen

Sleutel aan je toekomst!

Sleutel aan je toekomst!

Als je geïnteresseerd bent in verschillende soorten techniek, raad ik de glastuinbouw aan

Mhretab heeft dankzij het project Sleutel aan je toekomst zijn passie voor de techniek weer opgepakt. In het project Sleutel aan je toekomst krijg je de kans om een technische opleiding te volgen en de theorie direct in de praktijk toe te passen. Heb jij dus talent voor techniek maar mis je de ervaring? Dan is dit een mooie kans. Op 14 maart 2022 start er weer een nieuwe groep, specifiek voor een aantal innovatieve glastuinbouwbedrijven in Noord Holland.

We gingen langs bij Mhretab en in deze video deelt hij zijn ervaringen met ons. Ook vertelt de werkgever van Mhretab waarom zij gekozen hebben om dit project met Mhretab aan te gaan.

In de glastuinbouw komen veel verschillende facetten van techniek aan bod. Als onderhoudsmonteur heb je dagelijks te maken met elektrotechniek, mechanische techniek, energiesystemen, aandrijftechniek en watertechniek. Geen dag is hetzelfde. Jij bent de stille kracht van de organisatie die ervoor zorgt dat alles op rolletjes verloopt binnen het bedrijf. Je bent storingen vaak één stap voor door preventief onderhoud aan machines, installaties, transportsystemen en pompen. Je hebt veel contact met collega’s. Juist die dynamiek maakt het werken als technicus in de glastuinbouw zo leuk.

Lijkt dit je ook wat?

Heb je nog geen werkervaring in de techniek en wil je die wel graag opdoen? Of heb je wel technische ervaring en wil je je in een compleet andere omgeving verdiepen? Kasgroeit biedt jou de unieke kans om een carrièreswitch te maken. Je gaat direct aan het werk in een van de deelnemende glastuinbouwbedrijven in Noord Holland en tegelijkertijd volg je kosteloos een volledig op maat gemaakte opleiding. Geef je nu op voor de editie van maart!

Aanmelden voor Sleutel aan je toekomst