nieuws

Nieuws

Efficiënt werken.NU

efficient-werken-nu
6 januari 2016

Het is altijd interessant om te kijken welke processen verbeterd kunnen worden. Of er niet teveel verspild wordt, teveel kwaliteit verloren gaat of sommige taken gewoon simpeler uitgevoerd kunnen worden. Zo houd je tijd over voor andere dingen.

 

Ook voor werknemers is efficiënter werken een issue. Ze hebben plotseling een grotere verantwoordelijkheid gekregen over een deel van het productieproces. Werknemers hebben het gevoel dat ze geleefd worden. Door veel ad hoc werkzaamheden en telefoon houden ze geen tijd over voor de taken die ze hadden willen doen. Vaak hebben ze moeite met plannen en het stellen van prioriteiten. Dit alles samen vermindert de productiviteit en het werkplezier.

 

Veel bedrijven zijn de afgelopen jaren flink gegroeid of groeien nog steeds. Daarom moet er professioneler gewerkt worden. Een onderdeel daarvan is efficiënter werken. Een thema dat Kas groeit de komende tijd aan bod wil laten komen. Dat doen we in onze nieuwe campagne Efficiënter werken.ⓝⓤ Hou dit dus in de gaten!