nieuws

Nieuws

Een dagje Dennis van der Laar

een-dagje-dennis-van-der-laar
7 maart 2019

Afgelopen vrijdag zijn we langs geweest bij Dennis van der Laar, Locatiemanager bij KP Holland aan de Hoge Noordweg in Naaldwijk. Voor het project ‘Functies in beeld’ heeft Dennis ons een dag meegenomen en een kijkje gegeven in zijn functie als Locatiemanager. Als bedankje hebben wij de film en een taart overhandigd, die hij 's middags al met het team ging aansnijden.

In zijn functie als Locatiemanager is Dennis dagelijks bezig met het aansturen en coachen van het personeel om zo het hoogste rendement uit zijn locatie te halen. Hij is dan ook verantwoordelijk voor de processen als het gaat om teelt en arbeid van de locatie. Daar hoort ook bij overleg met de andere locatiemanagers, directie en het ontvangen van klanten die het bedrijf bezoeken.

Juist deze mix aan werkzaamheden en contacten met mensen maakt dat Dennis dit werk leuk en uitdagend vind. Op zijn locatie is heel veel automatisering, er zijn verschillende robots die het zware werk overnemen. Naast de kennis en innovaties is dit ook een voorbeeld van waar de glastuinbouwsector ook wel om bekend staat.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar een doorsnee dag van Dennis? Bekijk dan het filmpje:

 

 

Project ‘Functies in beeld’

In de glastuinbouw zijn extra mensen nodig. Door de enorme ontwikkelingen binnen de sector zijn de functies veranderd en verbreed. Er is behoefte aan: Leidinggevenden, technici, ict-ers, marketeers, sales, logistiek, HR en teeltspecialisten. Functies op zowel MBO, HBO of universitair niveau.  

Om je een indruk te geven van het werk in de glastuinbouw, hebben we een aantal functies voor je in beeld gebracht. Loop mee met een bedrijfsleider op een gerberakwekerij en kom te weten wat er allemaal speelt bij een salesmanager in de sierteelt. Bekijk ze allemaal op onze website: Functies in beeld.

Wil je meedoen en het verhaal van de Glastuinbouw vertellen in video of interview stuur dan een mail naar info@kasgroeit.nl