nieuws

Nieuws

Een dag als Logistiek manager

Een dag als Logistiek manager
30 april 2019

Kevin is Assistent manager logistiek bij Wijnen Square Crops te Grubbenvorst. Voor het project ‘Functies in beeld’ heeft Kevin ons een dag meegenomen en een kijkje gegeven in zijn functie van Assistent manager logistiek.

Kevin heeft de hbo opleiding commerciële economie gevolgd. Maar het vak van assistent manager logistiek heeft hij vooral in de praktijk geleerd, door fouten te maken, ervaring op doen en coaching op de werkvloer door medewerker.

Als Assistent manager logistiek zorg je dat het product zodra het geoogst is zo snel mogelijk bij de klant terecht komt. Je zorgt ervoor dat het werk verdeelt wordt en de juiste prioriteiten worden gesteld. Een doorsnee dag van Kevin begin met het checken van de verladingen, daarna heeft hij overleg met de collega’s aan de verpakkingslijn, checkt hij de voorraad en controleert hij de kwaliteit, verder maakt hij de personeelsplanning voor de volgende dag en maakt hij ook werkorders die de hele dag door binnenkomen.

Als dank voor zijn medewerking kreeg Kevin ook een taart van ons. En als je denkt..hij ziet er op de foto heel anders uit..Dat klopt! Op de foto neemt zijn collega deze taart in ontvangst;-)

Ben jij nieuwsgierig geworden naar een doorsnee dag van Kevin? Bekijk dan het filmpje:

 

 Project ‘Functies in beeld’

In de glastuinbouw zijn extra mensen nodig. Door de enorme ontwikkelingen binnen de sector zijn de functies veranderd en verbreed. Er is behoefte aan: Leidinggevenden, technici, ict-ers, marketeers, sales, logistiek, HR en teeltspecialisten. Functies op zowel MBO, HBO of universitair niveau.  

Om je een indruk te geven van het werk in de glastuinbouw, hebben we een aantal functies voor je in beeld gebracht. Loop mee met een bedrijfsleider op een gerberakwekerij en kom te weten wat er allemaal speelt bij een salesmanager in de sierteelt. Bekijk ze allemaal op onze website: Functies in beeld.

Wil je meedoen en het verhaal van de Glastuinbouw vertellen in video of interview stuur dan een mail naar info@kasgroeit.nl