nieuws

Nieuws

Derde workshop Efficiënt werken.NU

derde-workshop-efficient-werken-nu
3 maart 2016

In het kader van de campagne efficiënt werken.nu organiseert Kas groeit een drietal workshops. De 3e workshop wordt verzorgd door “Bureau Tromp” en heeft als thema “Slimmer werken met Lean”. De workshop vindt plaats op dinsdag 12 april a.s. van 15:00 tot 18:00 uur bij de Demokwekerij in Honselersdijk.

 

Workshop: “Slimmer werken met Lean”

Hoe Kunnen jouw werkprocessen effectiever worden ingericht?

Wil je meer te weten komen over verspilling binnen je bedrijf?

Heb je wel eens van Lean gehoord maar weet je niet wat het is?

 

Kom dan naar de workshop! In deze Lean workshop maak je op een praktische manier kennis met Lean en Six Sigma. Je leert wat het is en hoe je het toepast en wat de effecten zijn voor jouw organisatie. Verder krijg je veel praktijkvoorbeelden, hierdoor merk je al snel dat Lean meer is dan een mooi verhaal alleen. Deze workshop bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Waar komen Lean en Six Sigma vandaan?
  • Wat kun je ermee en wat levert het op?
  • Hoe pas ik het toe in mijn organisatie?
  • De belangrijkste Lean instrumenten.

Tijdens de workshop staat een Lean simulatie centraal, op basis van een fictief proces leer je om de meest gebruikte Lean instrumenten toe te passen. Na afloop van de workshop is er tijd om te bespreken hoe je Lean zelf zou kunnen toepassen in het bedrijf en welke vervolgstappen hiervoor nodig zijn. Denk bijvoorbeeld aan een Lean training voor je medewerkers zodat je gezamenlijk aan de slag gaat met het verbeteren van processen en het een onderdeel wordt van jullie bedrijfscultuur.

 

Doelgroep: MT leden, bedrijfsleiders, teamleiders en P&Oers. Deelname is kosteloos.

Deelnemen? Geef je hier op.

 

“De gedachte achter de bewezen succesvolle Lean en Six Sigma methode”

Lean Six Sigma is een wereldwijd bewezen en toegepaste methodiek die een aantoonbare en duurzame verbetering van het bedrijfsresultaat oplevert. Hierbij ligt de focus op wat de klant écht belangrijk vindt. Deze aanpak leidt tot het tegelijkertijd reduceren van kosten, het verhogen van de klanttevredenheid én het verkorten van de doorlooptijd. Hierbij wordt geïnvesteerd in uw eigen mensen en gebruik gemaakt van hun kennis en kunde.

 

Na het volgen van de workshop zijn er verschillende follow up mogelijkheden.

De workshop wordt verzorgd door Armand Rohrböck, trainer en adviseur van “Bureau Tromp”.

 

Vragen? Neem contact op met Anneke Postma, opleidingsmanager Kas groeit, 06 – 301 082 36 of info@kasgroeit.nl.