Nieuws

Bijbaan in de kas: Maud en Luca doen de personeelszaken

Bijbaan in de kas: Maud en Luca doen de personeelszaken
14 augustus 2020

Maud doet de personeelszaken en maakt de werkschema’s voor diverse teams. Luca maakt de planningen voor het productieteam, doet de inkoop voor de productie en controleert de facturen. In hun vlog vertellen ze over de bijzondere werking van de aloë vera plant en het werk dat zij doen bij de kwekerij naast hun studie.

Jongeren met een bijbaan in de glastuinbouw vloggen in Vlog uit de Kas over hun werkdag. Wat zijn hun werkzaamheden? Waarom kiezen ze voor een vakantiebaan in de kas? En welke loopbaankansen biedt de glastuinbouw voor hun toekomst? Met de vlogs wil Glastuinbouw Nederland meer jongeren verleiden om te gaan werken in de glastuinbouw. De jeugd motiveert en inspireert op deze manier andere jongeren voor het werken in de glastuinbouw.

Benieuwd naar de belevenissen van de vloggers in de kas? #vloguitdekas is te volgen via vloguitdekas.nl, YouTube, Instagram, Twitter en Facebook! Volgende week is de laatste vlog, die is van Janneke en Lennart (19 en 21 jaar) die werken bij Bredefleur.

 


Vlog uit de kas is een project van Glastuinbouw Nederland en wordt financieel mogelijk gemaakt door Fonds Colland Arbeidsmarkt.