nieuws

Nieuws

Bevlogen en gemotiveerde werknemers behalen de beste resultaten.

bevlogen-en-gemotiveerde-werknemers-behalen-de-beste-resultaten
21 oktober 2015

Investeren in de werkomgeving van medewerkers om hun een gezonde en uitdagende werkplek te bieden met voldoende ontwikkelingsmogelijkheden levert dus resultaat op.

Er is veel onderzoek gedaan naar duurzame inzetbaarheid en een veel gebruikt model is dat van Schaufeli en Bakker ‘Winst door Bevlogenheid’. Zij stellen in hun onderzoek dat bevlogen medewerkers veel opleveren; bevlogen medewerkers zijn 18% productiever, het ziekteverzuim is 27% lager en er zijn 62% minder ongelukken op het werk.

De verantwoordelijkheid voor duurzame inzetbaarheid liggen bij zowel mens als organisatie. De organisatie moet een gezonde en uitdagende werkomgeving bieden, de werknemer moet de motivatie en vaardigheden hebben om de mogelijkheden te benutten die het werk biedt.

Met de campagne “Werk verandert, verander mee” stimuleert Kas groeit medewerkers meer eigen initiatief te nemen in hun eigen loopbaan. Daar hebben we jouw hulp bij nodig. In de speciale editie van de nieuwsbrief, interessante voorbeelden, informatie en tools om aan de slag te gaan met duurzame inzetbaarheid binnen je eigen organisatie.