nieuws

Nieuws

Benno Schildkamp, spreker op 3 maart: praktijkdag excelleren in leiderschap

benno-schildkamp-spreker-op-3-maart-praktijkdag-excelleren-in-leiderschap
20 februari 2015

Benno Schildkamp, in het dagelijks leven directeur van Food Connect uit Almelo, heeft een nieuwe managementfilosofie ontwikkeld: het SaS-model (Stadion Als Spiegel).

 

Voetballend ondernemen

In het door de Twentse ondernemer Benno Schildkamp ontwikkelde model staan teambuilding en klantgerichtheid centraal; elke organisatie kan het toepassen. Schildkamp schreef er het boek Voetballend ondernemen over, waarin hij aantoont dat voetbal en bedrijfsleven, sport en ondernemerschap veel raakvlakken hebben. Hij vertelt er ook graag op buitengewoon onderhoudende manier. Schildkamp behandelt onder meer de vraag: Als je je collega’s, je bedrijf of organisatie op een sportieve manier wilt waarderen en motiveren, hoe doe je dat dan? Hij geeft zijn visie op hoe je om moet gaan met klanten, collega’s en personeel.

 

Topsport

De benadering van vernieuwend managen van Benno Schildkamp van Food Connect is bekroond met de award ‘Het slimste bedrijf van Nederland 2012’ en de ‘1e prijs Goede Praktijken Competitie 2014’ door het Ministerie van Sociale Zaken.

--

Ben je benieuwd wat Benno Schildkamp allemaal te vertellen heeft? Kom dan naar de praktijkdag Excelleren in leiderschap! Klik hier voor het volledige programma en meldt je aan.