nieuws

Nieuws

Bekijk de Online Masterclass 'Succesvol werven' terug!

Masterclass 'Succesvol werven' terugzien
22 mei 2019

Op 21 mei vond de eerste Online Masterclass van Kasgroeit plaats. Deze Masterclass ging over 'Succesvol werven'. Heb je het gemist? Wij zorgen er uiteraard voor dat je hem kunt terugzien.

Adviseur Arbeidsmarkt Marjolein van Dam en Adviseur Opleiding & Ontwikkeling Anneke Postma gingen in de Masterclass in op de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en gaven achtergrond informatie en tips over het aanspreken van verschillende generaties. Met het opstellen van vacatureteksten kun je nog veel meer op hun behoeftes inspelen. Met inspirerende voorbeelden geven ze je in deze Masterclass mee hoe jij meer succes kunt boeken bij het werven van goede medewerkers. Bekijk de Masterclass:

 

Dit is trouwens niet de enige Online Masterclass die Kasgroeit geeft. We willen je nog veel meer kennis meegeven op het gebied van goed werkgeverschap en het behouden van je werknemers. Eigenlijk alles op het gebied van werken, leren en ontwikkelen in de glastuinbouw. Er zullen er nog meer gaan volgen! 

Op 17 september staat de volgende Online Masterclass gepland en deze zal dieper ingaan op het selectieproces, het inwerkproces en het binden van je medewerkers. 

We houden je op de hoogte!!