nieuws

Nieuws

Bekijk de masterclass terug!

Masterclass: Voorkom mismatch in de sollicitatieprocedure
1 oktober 2019

De Kasgroeit masterclass 'Voorkom een mismatch in de sollicitatieprocedure' die op 24 september werd uitgezonden is nu terug te zien. 

Adviseur Arbeidsmarkt Marjolein van Dam en Adviseur Opleiding & Ontwikkeling Anneke Postma gaven in deze Masterclass tips hoe je de juiste kandidaat selecteert en een mismatch voorkomt.

Vaak ga je te enthousiast aan de slag met het je gesprekken zonder echte goede voorbereiding. Zo wordt er vaak gelijk gestart met het selecteren van brieven en daarbij wordt vooral naar werkervaring gekeken. Terwijl je eerst beter kunt bedenken: wat voor persoon zoek ik nu precies? Welke mindset vind ik belangrijk? Wat ontbreekt er nu bijvoorbeeld in het team? Welke competenties vind ik belangrijk? Zijn deze competenties ontwikkelbaar?

Bekijk de gehele online masterclass hier terug:

Deze masterclass is de tweede in een serie. De derde masterclass staat gepland op 26 november a.s. en zal gaan over het onboarden van medewerkers. Hiermee wordt het organiseren van een warm welkom in je bedrijf bedoeld en het zorgen voor een goede introductie van medewerkers. We hopen je dan weer online te ontmoeten. Hou onze site en social media in de gaten, we houden je hier op de hoogte!