nieuws

Nieuws

Aanmelding Cursus teeltspecialist Expert nog mogelijk tot 13 februari

2 februari 2015

Meer dan 50 belangstellenden kwamen af op de voorlichtingsbijeenkomst over de nieuwe cursus Teeltspecialist Expert op donderdag 15 januari. We kunnen dan ook wel stellen dat aan deze cursus behoefte is.

Veel vragen komen er binnen over de inhoud van de modules en het verschil tussen de assistent, gevorderde en de expert module. In de ontwikkelfase hebben we samen met de docenten van Lentiz en Inholland rond de tafel gezeten en afgestemd wat erin de modules aan de orde moest komen. Er is hierbij nadrukkelijk gekeken dat de modules op elkaar aansluiten. Bij de assistent en gevorderde module ligt de nadruk met name op het begrijpen welke processen erin de plant plaatsvinden. Bij de expert module ligt de nadruk op het beïnvloeden en sturen van de processen die in de plant plaatsvinden om tot het optimale resultaat te komen. Hierbij komt naar voren het opzetten van een optimaal teeltplan, het uitvoeren en opzetten van proeven ect. De expert module bestaat uit 4 blokken. Per blok worden er gastsprekers uitgenodigd die op de hoogte zijn van de nieuwste inzichten. Klik hier voor de presentatie.

 

Voor meer informatie over de module Assistent en gevorderd teeltspecialist neem dan contact op met Fred Dukker 06-51710351.

Voor informatie over de module Expert Teeltspecialist neem dan contact op met Sjoerd Nieboer 06-15279705.

De cursus teeltspecialist Expert: start 17 februari inschrijven is nog mogelijk tot 13 februari.

De cursus teeltspecialist Assistent: start 16 maart 2015

De cursus teeltspecialist gevorderd: start in september 2015

 

Bent u op zoek naar een andere opleiding neem dan contact op met Jolanda Rosloot scholingsadviseur 06-30108092