nieuws

Nieuws

5 Redenen om je vacatures bij Kasgroeit te plaatsen

7 januari 2020

Wil jij gemakkelijk nieuw talent vinden? Lees de vijf redenen waarom je dat het beste via Kasgroeit kunt doen. 

1 Dé plaats waar sollicitanten glastuinbouw vacatures vinden

Als werkgever wil je je vacatures plaatsen waar ook je potentiele sollicitanten zoeken naar een nieuwe baan. Als je interesse hebt om te werken in de glastuinbouw is kasgroeit.nl the place to be! Op één plek verzamelen we zoveel mogelijk vacatures uit de sector. Momenteel zijn dit bijna 300 banen verdeeld over verschillende regio’s in Nederland. Uiteraard beperken we ons niet alleen tot onze eigen site. Jouw vacatures worden onder andere ook doorgeplaatst op het grootste vacatureplatform van Nederland, Indeed en via social media.

2 Advies en begeleiding

We zijn maar op één sector gericht en dat is de glastuinbouw! Wij hebben dan ook veel kennis in huis om je goed te adviseren over zowel personeelszaken als goed werkgeverschap in de sector. Indien gewenst denken we ook mee bij het opstellen van een vacature. Wat spreekt de doelgroep bijvoorbeeld aan en welke kanalen kunnen worden ingezet om de juiste kandidaten binnen te halen?

3 Database aan kandidaten

Kandidaten die hebben gereageerd op een vacature spreken wij altijd als eerste. Daarbij kijken we of het een passende match is en verdiepen we ons in de mogelijkheden en wensen van de kandidaat. De ingeschreven kandidaten komen vaak ook beschikbaar in onze cv database en zijn dan opvraagbaar voor glastuinbouw bedrijven. Je kunt als bedrijf die kandidaten benaderen met jouw vacature. Er zijn ook kandidaten die dit liever niet hebben. Wij kunnen hen wel vacatures toesturen waarvan we denken dat die bij hen zouden kunnen passen. De kandidaten bepalen dan zelf of ze willen reageren op de vacature.

4 Transparant

Als werkgever krijg je zelf ook een account. Daarmee kun je zien welke kandidaten er hebben gereageerd op de vacature, cv’s opvragen van kandidaten die bij jouw zoekprofiel passen en ten alle tijden de vacatures aanpassen of stopzetten. Verder is het voor de sollicitant ook transparant. Ingelogde kandidaten zien in de vacature welk bedrijf de vacature heeft geplaatst.  

5 Geen extra kosten

Kasgroeit wordt gefinancierd vanuit het fonds Colland arbeidsmarkt voor alle bedrijven die vallen onder de CAO glastuinbouw. Er zitten geen extra kosten verbonden aan het werk wat wij voor je doen. Indien je een medewerker met behulp van Kasgroeit hebt gevonden, betaal je nog steeds niets.

Wil je een vacature bij ons plaatsen, een account aanmaken of wil je meer informatie?

Ga naar onze pagina voor werkgevers!

Jos Klop, Adviseurs Arbeidsmarkt, Kasgroeit