Helpt je ontwikkelen

Vragen of onafhankelijk (gratis) opleidingsadvies nodig?

Wij zijn dagelijks bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur. Neem contact met ons op op de manier die voor jou het beste werkt.

Telefoon: 088 - 329 20 70
E-mail: [email protected]
WhatsApp: 06 11 77 10 21

Loopbaanvoucher

Heb je een werknemer die niet weet wat zijn talenten zijn, wil doorgroeien, of weleens iets anders wil maar niet goed weet wat? Maak gratis gebruik van de loopbaanvoucher.

Wat is een loopbaanvoucher?

De loopbaanvoucher is speciaal voor werknemers die met iemand in gesprek willen over hun ontwikkeling, hun toekomst en hun loopbaan. Deze voucher kan je werknemer aanvragen bij ons. Met deze voucher kan je werknemer coaching en begeleiding aanvragen van een erkend loopbaanadviesbureau. Zij kijken heel specifiek met je werknemer mee en kijken naar wat de werknemer wil in zijn loopbaan. Werkt de werknemer bij een glastuinbouwbedrijf en valt deze onder de cao-glastuinbouw? Dan is deze voucher gratis. Let op: er zijn beperkt aantal loopbaanvouchers beschikbaar per jaar.

Wat levert een loopbaanvoucher mij op?

Een loopbaanvoucher biedt werknemers een loopbaanadvies traject. Dit traject draagt eraan bij dat je werknemer ontdekt wat hij wil en waarin hij zich wil groeien. Dit zorgt er uiteindelijk voor dat werknemers meegroeien met de veranderingen binnen en buiten je bedrijf. Zo blijven zij interessante werknemers voor jou.

  • Werknemers voelen zich dankzij de loopbaanvoucher gesteund in hun ontwikkeling.
  • Werknemers voelen zich verbonden aan je bedrijf, waardoor jij minder uitstroom hebt.
  • Het loopbaantraject geeft invulling aan het begrip duurzame inzetbaarheid.
  • Het loopbaantraject ontzorgt jou als werkgever op dit gebied.

Komt mijn werknemer in aanmerking voor de loopbaanvoucher?

De loopbaanvoucher is geschikt voor werknemers die hun talenten willen ontdekken, die zich verder willen ontwikkelen die een cursus of opleiding zoeken, die meer uitdaging willen in hun werk, die vastlopen in hun huidige baan of die willen weten welke werkzaamheden bij hem of haar passen.

Hoe vraagt mijn werknemer de voucher aan?

  1. Je werknemer vraagt zelf de voucher aan via dit formulier.
  2. Maak hierbij een keuze tussen loopbaanbedrijven JamesSWA HR diensten en Stigas.
  3. Na aanmelding zorgen wij ervoor dat het betreffende loopbaanbedrijf contact met je werknemer opneemt. Je hoeft zelf niet te bellen.

Ik wil de loopbaanvoucher aanvragen voor mijn werknemer

De loopbaanvoucher kan door de werknemer zelf worden aangevraagd via dit aanvraagformulier. De deelnemer mag een keuze maken voor loopbaanbegeleiding tussen de coaches James, SWA HR diensten en Stigas. Na aanmelding zorgt Kasgroeit ervoor dat James, SWA HR Diensten of Stigas contact met de deelnemer opneemt.

Heb je nog vragen over de loopbaanvoucher?

Staat je vraag niet tussen onze veelgestelde vragen? Kom dan met ons in contact op de manier die bij jou past.

Telefoon:  088 - 329 20 70
E-mail:

[email protected]

WhatsApp

06 11 77 10 21

Terug naar boven