Helpt je ontwikkelen

Vragen of onafhankelijk (gratis) opleidingsadvies nodig?

Wij zijn dagelijks bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur. Neem contact met ons op op de manier die voor jou het beste werkt.

Telefoon: 088 - 329 20 70
E-mail: [email protected]
WhatsApp: 06 11 77 10 21

Management voor directie

Details

Locatie
Nieuwegein
Duur
6 dagdelen
Kosten
€3.495,- (excl. btw)
Subsidie
Startdata*

*Kijk voor de specifieke informatie op de website van de opleider

Opleider

Mansal BV

Jeanette Tolboom 035-7200807 [email protected] Bekijk website
Tags

In deze training staat het effect van het eigen gedrag op anderen centraal. Jij bent immers van grote invloed op zowel de interne als de externe omgeving. Je verwacht een hoge inzet van medewerkers, en zij mogen ook iets terugverwachten: een sterke leider met visie, iemand die duidelijke beslissingen neemt en hen daarin meeneemt, begeleidt, motiveert en aanstuurt.

Wat leer je?

Na afloop van deze training weet je hoe je een team verder ontwikkeld, feeling houdt met de medewerkers en weet wat er speelt. Je hebt handvaten hoe je met je team succesvol invulling geeft aan een opdracht. 

Wat kan je verwachten?

Tijdens deze training spiegel je met gelijkgestemden en oefen je met het effectief inzetten van jouw kennis en ervaring, met als doel het verder ontwikkelen van jouw team. Thema's die aan bod komen zijn:

  • Beïnvloeding van onze omgeving
  • Voorbeeldgedrag
  • Communicatie
  • Sturing geven
  • Leiding geven in moeilijke situaties
  • Coachen van medewerkers

De training wordt gestart met 6 inschrijvingen.

Voor wie?

Deze training is geschikt voor ondernemers en directieleden.

Veelgestelde vragen

Nee, Kasgroeit is geen opleider. We helpen werknemers en werkgevers wel de juiste opleiding te vinden. Op onze site vind je een actueel overzicht van opleidingen voor de glastuinbouwsector die door externe opleiders worden aangeboden. Kijk voor een actueel overzicht op de opleidingspagina. 

Op de website vind je een actueel opleidingsoverzicht van opleidingen en cursussen in de glastuinbouw. Een van onze adviseurs kan je advies geven over welke opleiding of cursus het beste past bij jouw wensen en leerdoelen. Neem daarvoor contact op met een van onze adviseurs.

Heb je een vraag over een opleiding en kun je het antwoord niet vinden op de opleidingspagina? Neem dan contact op met Kasgroeit op de manier die jij fijn vindt.   

Kasgroeit biedt zelf geen opleidingen aan. Wij bieden een actueel overzicht aan opleidingen van externe opleiders. Wel kunnen we je helpen bij het vinden van de juiste opleiding. Kijk voor een actueel overzicht op de opleidingspagina.  

De inschrijving voor een opleiding of cursus gaat via de opleider. Op de opleidingspagina vind je een link naar de website van de opleider waar je je kunt inschrijven.

Wil je zelf een opleiding volgen of ben je op zoek naar een opleiding voor een werknemer? Voor veel cursussen en opleidingen kun je subsidie aanvragen bij fonds Colland Arbeidsmarkt. Een overzicht van de regelingen die op dit moment gelden vind je op de pagina van subsidies voor opleidingen en cursussen

Heb je vragen over subsidiemogelijkheden, neem dan contact met ons op.

Stel je vraag over Management voor directie

Wij helpen je graag op weg met het vinden van de opleiding die bij jou past! Stel je vraag via het formulier en wij nemen contact met je op. Liever direct contact met één van onze opleidingsadviseurs? Dat kan natuurlijk ook!
Jolanda Rosloot Adviseur Opleiding & Ontwikkeling
06 30 10 80 92 088 329 20 70
Contact met Jolanda
Werkdagen: Maandag, dinsdag en donderdag
Jos Klop Adviseur Opleiding & Ontwikkeling
06 11 44 19 64 088 329 20 70
Contact met Jos
Werkdagen: Maandag t/m vrijdag
Arna Vliegen-Verschure Adviseur Opleiding & Ontwikkeling
06 15 15 74 42 088 329 20 70
Contact met Arna
Werkdagen: Maandag, dinsdag, woensdagochtend, donderdag

Vragen of opleidingsadvies nodig?

Wil jij starten met groeien, maar weet je nog niet precies hoe? Wij helpen je graag op weg!
Bel 088 329 20 70 of stuur een e-mail.

Terug naar boven