Helpt je ontwikkelen

Vragen of onafhankelijk (gratis) opleidingsadvies nodig?

Wij zijn dagelijks bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur. Neem contact met ons op op de manier die voor jou het beste werkt.

Telefoon: 088 - 329 20 70
E-mail: [email protected]
WhatsApp: 06 11 77 10 21

Leidinggeven bedrijfsleiders

Details

Duur
4 dagdelen
Kosten
€1.375,- (excl. btw)
Subsidie
Startdata*

*Kijk voor de specifieke informatie op de website van de opleider

Opleider

Hanneke Westerop Trainingen en advies

Hanneke Westerop 070-3636140 [email protected] Bekijk website
Tags

Heb je behoefte aan concrete handvaten hoe je jouw middenkader het beste kunt versterken? Dan is de cursus 'Leidinggeven bedrijfsleiders' van Hanneke Westerop wellicht iets voor jou.

Wat leer je?

Na afloop weet je hoe je jouw middenkader kunt ontwikkelen zodat zij beter tot hun recht komen en jij tijd en ruimte krijgt voor al die zaken, waar je nu te weinig aan toekomt.

Wat kan je verwachten?

5 bijeenkomsten 2 individuele gesprekken.
Deze cursus bestaat uit vier bijeenkomsten, waarbij je kennis krijgt aangereikt die je tijdens de bijeenkomsten gaat vertalen naar je eigen praktijk. Elke bijeenkomst sluit je af met een persoonlijk plan voor de komende weken.

In de periode tussen de bijeenkomsten is er individuele begeleiding bij het in praktijk brengen van je persoonlijke plan die bestaat uit een combinatie van (telefoon)gesprekken en online begeleiding. Circa vier maanden na de laatste bijeenkomst wordt de cursus afgesloten met een terugkommiddag. De doorlooptijd van de totale cursus is circa zeven maanden.

Bijeenkomst 1: Focus en prioriteiten van een manager hoger kader
Waar liggen je prioriteiten als je verantwoordelijk bent voor het functioneren van het middenkader? Welke positie neem je in binnen jouw bedrijf? Wat kun je nog leren over delegeren? Hoe zorg je er voor dat delegeren en de ontwikkeling van het middenkader samenvallen? Hoe zorg je er voor dat je ondanks alle drukte toch je focus behoudt? Hoe bewaar je overzicht en rust?

Bijeenkomst 2: Het middenkader versterken door optimale informatievoorziening
Hoe deel je nu informatie met het middenkader en wat bereik je daar mee? Wat kun je verbeteren aan de informatievoorziening richting het middenkader en wat levert dat op? Hoe zorg je voor een optimale structuur en invulling van het werkoverleg?

Bijeenkomst 3: Sturen op de persoonlijke ontwikkeling van het middenkader
Wat is een Persoonlijk Ontwikkelplan (POP)? Hoe gebruik je dat voor het middenkader? Welke ontwikkeling moet jouw middenkader komend jaar laten zien? Hoe begeleid je deze ontwikkeling? Hoe belangrijk is coachend leiderschap daarbij en hoe zet je dat in?

Bijeenkomst 4: Sturen op het veranderingsmanagement van het middenkader
Op welke wijze betrek je het middenkader bij veranderingen binnen het bedrijf? Hoe bereid je hen hierop voor, hoe betrek je hen hierbij en hoe versterk je hun veranderingsmanagement?

Voor deze cursus zijn geen data gepland. Heb je interesse om deze cursus open-inschrijft te volgen, dan kun je dat via de mail of telefonisch aan Hanneke Westerop laten weten. Zodra er minimaal vier deelnemers zijn aangemeld, worden er data voor deze cursus gepland. Maak je deel uit van een management- of directieteam? Dan is het ook mogelijk dat deze cursus incompany wordt verzorgd.

Voor wie?

Leidinggevenden, die verantwoordelijk zijn voor het functioneren van meewerkend voormannen of teamleiders.

Veelgestelde vragen

Nee, Kasgroeit is geen opleider. We helpen werknemers en werkgevers wel de juiste opleiding te vinden. Op onze site vind je een actueel overzicht van opleidingen voor de glastuinbouwsector die door externe opleiders worden aangeboden. Kijk voor een actueel overzicht op de opleidingspagina. 

Op de website vind je een actueel opleidingsoverzicht van opleidingen en cursussen in de glastuinbouw. Een van onze adviseurs kan je advies geven over welke opleiding of cursus het beste past bij jouw wensen en leerdoelen. Neem daarvoor contact op met een van onze adviseurs.

Heb je een vraag over een opleiding en kun je het antwoord niet vinden op de opleidingspagina? Neem dan contact op met Kasgroeit op de manier die jij fijn vindt.   

Kasgroeit biedt zelf geen opleidingen aan. Wij bieden een actueel overzicht aan opleidingen van externe opleiders. Wel kunnen we je helpen bij het vinden van de juiste opleiding. Kijk voor een actueel overzicht op de opleidingspagina.  

De inschrijving voor een opleiding of cursus gaat via de opleider. Op de opleidingspagina vind je een link naar de website van de opleider waar je je kunt inschrijven.

Wil je zelf een opleiding volgen of ben je op zoek naar een opleiding voor een werknemer? Voor veel cursussen en opleidingen kun je subsidie aanvragen bij fonds Colland Arbeidsmarkt. Een overzicht van de regelingen die op dit moment gelden vind je op de pagina van subsidies voor opleidingen en cursussen

Heb je vragen over subsidiemogelijkheden, neem dan contact met ons op.

Stel je vraag over Leidinggeven bedrijfsleiders

Wij helpen je graag op weg met het vinden van de opleiding die bij jou past! Stel je vraag via het formulier en wij nemen contact met je op. Liever direct contact met één van onze opleidingsadviseurs? Dat kan natuurlijk ook!
Jolanda Rosloot Adviseur Opleiding & Ontwikkeling
06 30 10 80 92 088 329 20 70
Contact met Jolanda
Werkdagen: Maandag, dinsdag en donderdag
Jos Klop Adviseur Opleiding & Ontwikkeling
06 11 44 19 64 088 329 20 70
Contact met Jos
Werkdagen: Maandag t/m vrijdag
Arna Vliegen-Verschure Adviseur Opleiding & Ontwikkeling
06 15 15 74 42 088 329 20 70
Contact met Arna
Werkdagen: Maandag, dinsdag, woensdagochtend, donderdag

Vragen of opleidingsadvies nodig?

Wil jij starten met groeien, maar weet je nog niet precies hoe? Wij helpen je graag op weg!
Bel 088 329 20 70 of stuur een e-mail.

Terug naar boven