Helpt je ontwikkelen

Vragen of onafhankelijk (gratis) opleidingsadvies nodig?

Wij zijn dagelijks bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur. Neem contact met ons op op de manier die voor jou het beste werkt.

Telefoon: 088 - 329 20 70
E-mail: [email protected]
WhatsApp: 06 11 77 10 21

Cursus Category management

Details

Locatie
Roelofarendsveen
Duur
5 dagdelen
Kosten
€1695,- (excl. btw)
Subsidie
Startdata*
20 september 2024  
27 september 2024  
4 oktober 2024  
11 oktober 2024  
18 oktober 2024  
Opleider

Floweracademy.NL

+31622261489 [email protected] Bekijk website
Tags

Wil jij jouw product goed presenteren aan (potentiële) klanten? In deze vijfdaagse cursus leer je hoe je jouw product het beste kunt categoriseren en presenteren naar de klant toe.

Wat leer je?

In deze cursus ga je aan de slag met alle aspecten van category management in de sierteeltsector. Dit met als doel om je bedrijf of product succesvol te presenteren aan (potentiële) klanten, inkopers of category managers van een retailer. Je leert hoe je een category plan opzet voor een klant.

Wat kun je verwachten?

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Inzicht in de klant, land van de klant en concurrentieveld.
  • Inzicht in eigen bedrijf en opstellen SWOT.
  • Inzicht in actuele ontwikkelingen en trends in de sierteeltsector.
  • Opstellen van een category plan voor een klant.
  • Opstellen van een retail-ready-concept.

Voor wie?

Deze cursus is geschikt voor vrijwel alle werknemers in diverse functies in de sierteeltsector. Van in-of verkoper tot accountmanager en van productontwikkelaar tot logistiekmanager. 

Veelgestelde vragen

Nee, Kasgroeit is geen opleider. We helpen werknemers en werkgevers wel de juiste opleiding te vinden. Op onze site vind je een actueel overzicht van opleidingen voor de glastuinbouwsector die door externe opleiders worden aangeboden. Kijk voor een actueel overzicht op de opleidingspagina. 

Op de website vind je een actueel opleidingsoverzicht van opleidingen en cursussen in de glastuinbouw. Een van onze adviseurs kan je advies geven over welke opleiding of cursus het beste past bij jouw wensen en leerdoelen. Neem daarvoor contact op met een van onze adviseurs.

Heb je een vraag over een opleiding en kun je het antwoord niet vinden op de opleidingspagina? Neem dan contact op met Kasgroeit op de manier die jij fijn vindt.   

Kasgroeit biedt zelf geen opleidingen aan. Wij bieden een actueel overzicht aan opleidingen van externe opleiders. Wel kunnen we je helpen bij het vinden van de juiste opleiding. Kijk voor een actueel overzicht op de opleidingspagina.  

De inschrijving voor een opleiding of cursus gaat via de opleider. Op de opleidingspagina vind je een link naar de website van de opleider waar je je kunt inschrijven.

Wil je zelf een opleiding volgen of ben je op zoek naar een opleiding voor een werknemer? Voor veel cursussen en opleidingen kun je subsidie aanvragen bij fonds Colland Arbeidsmarkt. Een overzicht van de regelingen die op dit moment gelden vind je op de pagina van subsidies voor opleidingen en cursussen

Heb je vragen over subsidiemogelijkheden, neem dan contact met ons op.

Stel je vraag over Cursus Category management

Wij helpen je graag op weg met het vinden van de opleiding die bij jou past! Stel je vraag via het formulier en wij nemen contact met je op. Liever direct contact met één van onze opleidingsadviseurs? Dat kan natuurlijk ook!
Jolanda Rosloot Adviseur Opleiding & Ontwikkeling
06 30 10 80 92 088 329 20 70
Contact met Jolanda
Werkdagen: Maandag, dinsdag en donderdag
Jos Klop Adviseur Opleiding & Ontwikkeling
06 11 44 19 64 088 329 20 70
Contact met Jos
Werkdagen: Maandag t/m vrijdag
Arna Vliegen-Verschure Adviseur Opleiding & Ontwikkeling
06 15 15 74 42 088 329 20 70
Contact met Arna
Werkdagen: Maandag, dinsdag, woensdagochtend, donderdag