Helpt je ontwikkelen

Vragen of onafhankelijk (gratis) opleidingsadvies nodig?

Wij zijn dagelijks bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur. Neem contact met ons op op de manier die voor jou het beste werkt.

Telefoon: 088 - 329 20 70
E-mail: [email protected]
WhatsApp: 06 11 77 10 21

Bedrijfshulpverlening herhaling

Details

Locatie
In company
Duur
1 dagdeel
Kosten
€1.675,- (excl. btw)
Subsidie
Startdata*

*Kijk voor de specifieke informatie op de website van de opleider

Opleider

Stigas

Stigas Servicedesk 085-0440700 optie 1 [email protected] Bekijk website
Tags

Wil je jouw medewerker(s) opleiden tot BHV-medewerker(s)of wil je dat jouw BHV-medewerker(s) weer volledig ‘bij zijn’ wat betreft kennis en vaardigheden om hulp te bieden bij een ongeval of calamiteit?

Wat leer je?

Na het voltooien van deze cursus ben je op de hoogte van de specifieke risico's in het bedrijf en kun je effectief bedrijfshulpverlening toepassen. Afgestemd op de specifieke risico's in de sector, kun je kiezen in deze herhaling voor een dagdeel over levensreddende handelingen, inclusief AED-gebruik of brand- en ontruimingsscenario's. Je kunt ook kiezen voor een cursus van een hele dag waarbij beide onderwerpen worden behandeld.

Wat kan je verwachten?

De theorie wordt op een praktijkgerichte en interactieve wijze behandeld aan de hand van duidelijke sheets, geluid en filmbeelden. De dag wordt afgesloten met een examen, waarna je gecertificeerd BHV'er bent.

In deze cursus worden de volgende onderwerpen behandeld.

Dagdeel 1: Levensreddende handelingen, inclusief AED

Dit deel combineert theorie met praktijkoefeningen. Naast de gebruikelijke instructie over verbandleer wordt je opgeleid tot gecertificeerd gebruiker van de AED. Met een oefen-AED ga je aan de slag met mogelijke praktijksituaties.

Dagdeel 2: Brand en ontruiming

Op een interactieve manier worden deelnemers door de theorie geleid. Vervolgens brengt de deelnemer het geleerde in de praktijk in diverse scenario's op een realistische wijze. Tijdens de buitenoefeningen worden echte branden geblust, en worden praktijksituaties nagebootst.

De cursus wordt gegeven door onze ervaren BHV-trainers. Zij komen dagelijks op agrarische en groene bedrijven en kennen de risico's op jouw bedrijf. Deze kennis wordt actief ingebracht in deze cursus.

Voor wie?

De cursus wordt bij voorkeur aan groepen aangeboden tot maximaal 12 personen. Deze cursus is bedoeld voor ondernemers, werkgevers en werknemers in de agrarische sector.

Veelgestelde vragen

Nee, Kasgroeit is geen opleider. We helpen werknemers en werkgevers wel de juiste opleiding te vinden. Op onze site vind je een actueel overzicht van opleidingen voor de glastuinbouwsector die door externe opleiders worden aangeboden. Kijk voor een actueel overzicht op de opleidingspagina. 

Op de website vind je een actueel opleidingsoverzicht van opleidingen en cursussen in de glastuinbouw. Een van onze adviseurs kan je advies geven over welke opleiding of cursus het beste past bij jouw wensen en leerdoelen. Neem daarvoor contact op met een van onze adviseurs.

Heb je een vraag over een opleiding en kun je het antwoord niet vinden op de opleidingspagina? Neem dan contact op met Kasgroeit op de manier die jij fijn vindt.   

Kasgroeit biedt zelf geen opleidingen aan. Wij bieden een actueel overzicht aan opleidingen van externe opleiders. Wel kunnen we je helpen bij het vinden van de juiste opleiding. Kijk voor een actueel overzicht op de opleidingspagina.  

De inschrijving voor een opleiding of cursus gaat via de opleider. Op de opleidingspagina vind je een link naar de website van de opleider waar je je kunt inschrijven.

Wil je zelf een opleiding volgen of ben je op zoek naar een opleiding voor een werknemer? Voor veel cursussen en opleidingen kun je subsidie aanvragen bij fonds Colland Arbeidsmarkt. Een overzicht van de regelingen die op dit moment gelden vind je op de pagina van subsidies voor opleidingen en cursussen

Heb je vragen over subsidiemogelijkheden, neem dan contact met ons op.

Stel je vraag over Bedrijfshulpverlening herhaling

Wij helpen je graag op weg met het vinden van de opleiding die bij jou past! Stel je vraag via het formulier en wij nemen contact met je op. Liever direct contact met één van onze opleidingsadviseurs? Dat kan natuurlijk ook!
Jolanda Rosloot Adviseur Opleiding & Ontwikkeling
06 30 10 80 92 088 329 20 70
Contact met Jolanda
Werkdagen: Maandag, dinsdag en donderdag
Jos Klop Adviseur Opleiding & Ontwikkeling
06 11 44 19 64 088 329 20 70
Contact met Jos
Werkdagen: Maandag t/m vrijdag
Arna Vliegen-Verschure Adviseur Opleiding & Ontwikkeling
06 15 15 74 42 088 329 20 70
Contact met Arna
Werkdagen: Maandag, dinsdag, woensdagochtend, donderdag

Vragen of opleidingsadvies nodig?

Wil jij starten met groeien, maar weet je nog niet precies hoe? Wij helpen je graag op weg!
Bel 088 329 20 70 of stuur een e-mail.

Terug naar boven