Helpt je ontwikkelen

Vragen of onafhankelijk (gratis) opleidingsadvies nodig?

Wij zijn dagelijks bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur. Neem contact met ons op op de manier die voor jou het beste werkt.

Telefoon: 088 - 329 20 70
E-mail: [email protected]
WhatsApp: 06 11 77 10 21

Basistechnieken voor operators

Details

Locatie
Ede
Duur
2 dagdelen
Kosten
€1.100,- (excl. btw)
Subsidie
Startdata*

*Kijk voor de specifieke informatie op de website van de opleider

Opleider
Tags

Wil je aan de slag als onderhoudsmonteur in de glastuinbouw? Kasgroeit heeft in samenwerking met ROVC een opleidingstraject ontwikkeld speciaal voor operators. In deze opleiding staat de techniek centraal!

Wat leer je?

Na afloop van de module 'Basistechnieken Operator' kun je zelfstandig een aantal taken uitvoeren. Je hebt kennis gemaakt met pneumatiek, elektrotechniek, mechanische aandrijftechniek en besturingstechniek. 

Wat kan je verwachten?

In de training "Basistechnieken Operator" maak je in 2 dagen kennis met enkele technieken waar je als operator/onderhoudsmonteur mee te maken krijgt. Je leert wat de verschillende technieken globaal inhouden, en wat de functie en werking is van verschillende technische componenten en systemen. In de training komen praktijkvoorbeelden voorbij van verschillende installaties en besturingen (o.a. verpakkingsmachine etc). Verder worden veel technische begrippen uitgelegd en krijg je inzicht in meetapparatuur waar je als operator mee te maken krijgt.

ROVC maakt hiervoor gebruik van het mobiele practicum waarmee je kunt oefenen met elektrotechniek, pneumatiek en de basisbeginselen van besturingstechniek.

Bij afronding van deze module kun je starten met de training ‘Werken als Operator’. De training is ook beschikbaar in het Engels.

Voor wie?

Medewerkers die geen technische achtergrond hebben en aan de slag gaan als operator. Ook is het een mooie start voor een opleidingstraject voor onderhoudsmonteur in de glastuinbouw.

Deze opleiding valt onder de leerlijn onderhoudsmonteur Glastuinbouw.

Leerlijn operator

Wil je meer te weten komen over het werk van een operator? Maak gebruik van deze leerlijn!

Techniek

Werken als Operator

  • Locatie Ede
  • Duur 2 dagdelen
  • Opleider ROVC
  • Kosten €930,- (excl. btw)
Bekijk
Techniek

Basistechnieken voor operators

  • Locatie Ede
  • Duur 2 dagdelen
  • Opleider ROVC
  • Kosten €1.100,- (excl. btw)
Bekijk

Veelgestelde vragen

Nee, Kasgroeit is geen opleider. We helpen werknemers en werkgevers wel de juiste opleiding te vinden. Op onze site vind je een actueel overzicht van opleidingen voor de glastuinbouwsector die door externe opleiders worden aangeboden. Kijk voor een actueel overzicht op de opleidingspagina. 

Op de website vind je een actueel opleidingsoverzicht van opleidingen en cursussen in de glastuinbouw. Een van onze adviseurs kan je advies geven over welke opleiding of cursus het beste past bij jouw wensen en leerdoelen. Neem daarvoor contact op met een van onze adviseurs.

Heb je een vraag over een opleiding en kun je het antwoord niet vinden op de opleidingspagina? Neem dan contact op met Kasgroeit op de manier die jij fijn vindt.   

Kasgroeit biedt zelf geen opleidingen aan. Wij bieden een actueel overzicht aan opleidingen van externe opleiders. Wel kunnen we je helpen bij het vinden van de juiste opleiding. Kijk voor een actueel overzicht op de opleidingspagina.  

De inschrijving voor een opleiding of cursus gaat via de opleider. Op de opleidingspagina vind je een link naar de website van de opleider waar je je kunt inschrijven.

Wil je zelf een opleiding volgen of ben je op zoek naar een opleiding voor een werknemer? Voor veel cursussen en opleidingen kun je subsidie aanvragen bij fonds Colland Arbeidsmarkt. Een overzicht van de regelingen die op dit moment gelden vind je op de pagina van subsidies voor opleidingen en cursussen

Heb je vragen over subsidiemogelijkheden, neem dan contact met ons op.

Stel je vraag over Basistechnieken voor operators

Wij helpen je graag op weg met het vinden van de opleiding die bij jou past! Stel je vraag via het formulier en wij nemen contact met je op. Liever direct contact met één van onze opleidingsadviseurs? Dat kan natuurlijk ook!
Jolanda Rosloot Adviseur Opleiding & Ontwikkeling
06 30 10 80 92 088 329 20 70
Contact met Jolanda
Werkdagen: Maandag, dinsdag en donderdag
Jos Klop Adviseur Opleiding & Ontwikkeling
06 11 44 19 64 088 329 20 70
Contact met Jos
Werkdagen: Maandag t/m vrijdag
Arna Vliegen-Verschure Adviseur Opleiding & Ontwikkeling
06 15 15 74 42 088 329 20 70
Contact met Arna
Werkdagen: Maandag, dinsdag, woensdagochtend, donderdag

Vragen of opleidingsadvies nodig?

Wil jij starten met groeien, maar weet je nog niet precies hoe? Wij helpen je graag op weg!
Bel 088 329 20 70 of stuur een e-mail.

Terug naar boven