Helpt je ontwikkelen

Vragen of onafhankelijk (gratis) opleidingsadvies nodig?

Wij zijn dagelijks bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur. Neem contact met ons op op de manier die voor jou het beste werkt.

Telefoon: 088 - 329 20 70
E-mail: [email protected]
WhatsApp: 06 11 77 10 21

Assertiviteit en weerbaarheidstraining

Details

Locatie
In company
Duur
4 dagdelen
Subsidie
Startdata*

*Kijk voor de specifieke informatie op de website van de opleider

Opleider

Zone.college

Rachel van Vulpen 088-2620703 [email protected] Bekijk website
Tags

Assertiviteit – het vermogen om op een constructieve manier voor jezelf op te komen in je werk en privéleven – en weerbaarheid – het vermogen om veerkrachtig te zijn in het omgaan met uitdagingen, tegenslagen en stressvolle situaties – zijn vaardigheden die iedereen wel kan gebruiken. En het mooie is: het is te leren. Deze cursus van Zone.college is daar helemaal op afgestemd.

Wat leer je?

In de opleiding "Assertiviteit en weerbaarheidstraining" van Zone.college leer je op constructieve wijze voor jezelf op te komen en veerkracht te ontwikkelen tegen uitdagingen, tegenslagen en stressvolle situaties. De cursus behandelt thema's zoals de invloed van gedachten op gevoel en gedrag, communicatieve vaardigheden, en omvat praktijkoefeningen.

Wat kun je verwachten?

Tijdens de cursus komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Wat is assertiviteit?
  • Hoe beïnvloeden je gedachten jou gevoel en gedrag?
  • Communicatie en assertiviteit
  • Doelen stellen
  • Praktijkoefeningen
  • Sociale vaardigheden
  • Assertiviteitstest
  • Huiswerkopdrachten.

Voor wie?

Voor medewerkers die zich willen ontwikkelen in assertiviteit en weerbaarheid.

Veelgestelde vragen

Nee, Kasgroeit is geen opleider. We helpen werknemers en werkgevers wel de juiste opleiding te vinden. Op onze site vind je een actueel overzicht van opleidingen voor de glastuinbouwsector die door externe opleiders worden aangeboden. Kijk voor een actueel overzicht op de opleidingspagina. 

Op de website vind je een actueel opleidingsoverzicht van opleidingen en cursussen in de glastuinbouw. Een van onze adviseurs kan je advies geven over welke opleiding of cursus het beste past bij jouw wensen en leerdoelen. Neem daarvoor contact op met een van onze adviseurs.

Heb je een vraag over een opleiding en kun je het antwoord niet vinden op de opleidingspagina? Neem dan contact op met Kasgroeit op de manier die jij fijn vindt.   

Kasgroeit biedt zelf geen opleidingen aan. Wij bieden een actueel overzicht aan opleidingen van externe opleiders. Wel kunnen we je helpen bij het vinden van de juiste opleiding. Kijk voor een actueel overzicht op de opleidingspagina.  

De inschrijving voor een opleiding of cursus gaat via de opleider. Op de opleidingspagina vind je een link naar de website van de opleider waar je je kunt inschrijven.

Wil je zelf een opleiding volgen of ben je op zoek naar een opleiding voor een werknemer? Voor veel cursussen en opleidingen kun je subsidie aanvragen bij fonds Colland Arbeidsmarkt. Een overzicht van de regelingen die op dit moment gelden vind je op de pagina van subsidies voor opleidingen en cursussen

Heb je vragen over subsidiemogelijkheden, neem dan contact met ons op.

Stel je vraag over Assertiviteit en weerbaarheidstraining

Wij helpen je graag op weg met het vinden van de opleiding die bij jou past! Stel je vraag via het formulier en wij nemen contact met je op. Liever direct contact met één van onze opleidingsadviseurs? Dat kan natuurlijk ook!
Jolanda Rosloot Adviseur Opleiding & Ontwikkeling
06 30 10 80 92 088 329 20 70
Contact met Jolanda
Werkdagen: Maandag, dinsdag en donderdag
Jos Klop Adviseur Opleiding & Ontwikkeling
06 11 44 19 64 088 329 20 70
Contact met Jos
Werkdagen: Maandag t/m vrijdag
Arna Vliegen-Verschure Adviseur Opleiding & Ontwikkeling
06 15 15 74 42 088 329 20 70
Contact met Arna
Werkdagen: Maandag, dinsdag, woensdagochtend, donderdag